reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bylam u dentysty. dodzwonilam sie , kazala przyjechac przed 11. wiec pojechalam. leczyc chciala 8. ale ze ja cykor.. a leczenie kanalowe by bylo.. wolalam usunięcie. Matko i corko.. znieczulenie slabo dzialalo.. myslalm ze mu z zuchwą wyciągnie tego zeba. moj jek bylo na korytarzu slychac. no ale usunela. dzielna bylam i nie ucieklam z fotela :D

ugotowalam bigosik na obiad, a teraz rozmyslam czy piec jakies ciasto czy moze niech Ł przyniesie z piekarni??

reklama
Renata ja tez wolalabym wyrwac :D
Dominisia napisalam mu ze dobrze ze nie oset to stwierdzil ze tez moze byc :) haha, moj tez kiedys stwierdzil dokladnie to samo :D

Helloł, jak mnie dawno tu nie było. Jestem na chwile u rodziców i tutaj mi neta łapie, od niedzieli jesteśmy na swoim mieszkanku dopiero co będziemy jakiegoś neta zakładać. A więc od początku, ostatnio pisałam 20 marca że mi wody w nocy się posączyły, o godzinie 23:30 byliśmy już na porodówce bo skurcze zaczęły być już regularne, okazało się że mam 3-4cm rozwarcia o godzinie 2-3 było 5, do 8 się przekimałam jeszcze z E, rozkręciło się dopiero po 8 kiedy podali mi kroplówkę i przebili pęcherz,15-20 min partych i o godzinie 11 Miron był już w moim ramionach, ważył 3,5 kg i mierzył 55 cm, dostał 10/10:-)

Tatusiek dzielnie przetrwał cały poród od początku do końca, przeciął pępowinę a chwile później tulił już synka :-D

Odezwę się gdy bd miała u siebie neta. Pozdrowiontka dla Was dziewczyny.

DSC00906.jpgDSC00913.jpgDSC00922.jpg

Załączniki

• DSC00906.jpg
    DSC00906.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC00913.jpg
    DSC00913.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC00922.jpg
    DSC00922.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Inka_18 gratuluje dzielnego chłopaka :)
Patigdynia
hej! i tak jesteś dzielna i ambitna, że na studia chcesz iść, oby tak dalej. Ja jestem na 4 roku studiów razem z moim mężem i studiujemy dziennie mamy jedno dziecko i też nie jest lekko ale dajemy radę :)

Byłam dzisiaj z Olą w galerii na zakupach i nic nie kupiłam bo ciągle musiałam ją gonić a ona z wielką radochą mi uciekała :) Buciki tylko zdążyłam jej przymierzyć ale nad kupnem jeszcze pomyślę, bo nie wiem, na które się zdecydować.

Inka gratulacje;)) Jaki fajniutki maluszek;)))) Zostałam ja następna w kolejce:D

Mama dziś na skype widziała co mała robi mi z brzuchem to w szoku byla:D Mój brzuch przypomina czasem sześciokąt hehe;)
Kurde teraz tak mi zaczął rosnąć, że zrobiły mi sie rozstępy;/ nad pępkiem taki duzy i po prawej stronie pod brzuchem mimo ze smaruje sie codziennie. I to z dnia na dzien wylazły;/ a nad pępkiem mam tak skóre naciągnietą że aż sie blyszczy.. masakra..;)
Niuńka mi rozwali miednice normalnie..:p zapiera sie chyba i wali tak mocno, i to samo mi robi z pecherzem;)

Oglądam "Rozmowy w toku". Kurde strasznie współczuje rodzicom którzy stracili swoje dzieciaczki...

hejka,
u nas net nie działał od paru dni dopiero dzis naprawili.
witam nowe mamusie:)

ja tak na szybkiego bo w domu dużo roboty poki mała spi trzeba za cos sie wziąć. najmlodsza siostra meża na swieta robi osiemnastke i jaśnie królowej trzeba wszystko zrobic a ona palcem nie ruszy, goci naspraszala a ty za nia rob i posprzątaj i ugotuj...
lece wieczorkiem moze wpadne to postaram sie was nadrobic
pa:)

Inka gratuluję super chłopca.! śliczny jest.
Paulina, jacy oni są uroczy. ale to my jesteśmy zawsze złe i okropne. :no:
Magda mi też na samym końcu ciąży powychodziły paskudne rozstępy, ale u mnie to jest w ogóle masakra. cały brzuch mam popękany i piersi.. :/
Happy no w końcu ;) ale Cię prania pewnie czeka itp. ;)

siostra mnie dzisiaj drażni. bardzo ciężko przechodzi okres dojrzewania. oby nie zaszła w ciążę jak ja, bo mama się zastrzeli. K. od. kiedy przyjechał siedzi i robi drzewo. nawet mi buzi nie dał. udaje, że mnie nie widzi. :crazy: coś ostatnio sfrustrowana jestem bardzo, albo mi się wydaje..

Ostatnia edycja:
reklama
Inka Mironek Śliczniutki . Ogromne gratulacje ..
Paulina u nas nie ma centralnego , są kaflowe więc u mnie kurz to codzienność .. czasem dwa razy ;//
Magda z rozstępami tak jest . u mnie też nie było a nagle całe uda ;// na szczęście brzuch cały ... na piersiach takie niewidoczne prawie.

No i przyszły organki ;) Jaka Natka zadziwiona co to gra ;)) Już pokazała P że nie ma oglądania tv bo ona hałasuje :-D:-D

Do góry