reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale tu u Nas swiatecznie , wszystkie zajete ;]]

U nas juz po sniadaniu, az dziwne ale Julka wszystko jadla ;]
teraz siedzimy i sie nudzimy, moze potem pojedziemy do A. ale nie wiem .. zima na całego , bardziej przypomina to Boze Narodzenie niz Wielkanoc, ale cóz.. ciekawe kiedy doczekamy sie wkoncu wiosny bo ta zima juz ..
Jutro zamiast lanego poniedzialku bedzie ŚNIEŻNY ;0

Hej.
My sniadanko a raczej taki sniadanio obiad bedziemy miec ok 13dopiero bo do pracy poszli..
U nas dzis tak mega slonecznie ciekawe czy cieplo jest. Pozniej wyciagne T na jakis spacerek jesli pogoda bedzie ciagle taka fajna;-))

Nie wyspalam sie dzis.. Tak mnie rano krzyz bolal ze myslalam ze juz bede musiala rezygnowac z jedzonka na rzecz szpitala i dzidzi hehe;) narazie przeszlo zobaczymy jak pozniej to bedzie;-))

Wesolych Swiat dziewczyny i chociaz troszke slonecznych Wam zycze tak jak sa u mnie;-))

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

chyba dzisiaj przytyję z 10 kg..

edit:
co tu tak cicho.? K. pojechał dzisiaj.. Mała śpi, ja stale jem.. nic mi się nie chce.

Ostatnia edycja:
Hej.
Faktycznie cicho;)))
Dziewczyny rzucaja sie sniezkami hehe;-)

Ja dzis normalnie nieprzytomna jestem.. Od 2 do 6 nie spalam prawie wcale bo mialam takie skurcze ze masakra tyle ze niezbyt regularne.. Jak mi sie przysnelo to budzil mnie jakis mocny skurcz.. A teraz cisza.. Tzn sa jakies pojedyncze ale rzadko i tak nie bola.. Jedynie co to uda mnie bola. Wazne ze dzidzia sie rusza;-)
Ide cos zjesc i klade sie spac dalej bo tak mnie glowa boli ze masakra jakas.. ;/
Milego dzionka;-)

Hello dziewczyny :) My od soboty jestesmy u rodzicow Artka, mała już tak nie plakala bo ja powoli oswoilam. Wczoraj bylismy na dyskotece no i mnie wpuscic nie chcieli, ale naszczescie A. zalatwil z wlascicielka. Taaaaakie chamy ze szok.

23may
moj to zrobil mi taki zart, ze musialam isc po niego do sasiada bo nie mogl dojsc. Stwierdzil tylko "kochanie nie widze nic oprocz linii na drodze. Jestem pijany".. Aaa jak szedl do niego to mowil ze idzie pomoc zapalic w piecu :-D
Madzia ty tu jeszcze ? :-):-)

reklama
My mamy chrzciny 14.04 :) Mały będzie w białym garniturze :tak: Święta święta i po świętach ;-) Nas zasypało, rano wyjść nie mogłam tak padało :angry: Marzy mi się, wyjście z domu bez dzieci:tak: bo powoli już wariuje.

Do góry