reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzien doberek :))

Dominisia nie przejmuj sie takimi ludzmi. Pewnie zazdroszcza tak jak Milena pisze :)) ja jak chodzilam w ciazy to na wsi co chwile ktos sie za mna obracal, bo jak to tak na wsi sie mozna pokazac z brzuchem bez slubu.. Fakt, przykro czasami bylo ale potem mialam to w czterech literach i ty zrob to samo.. Aaaa i wlasnie podeslij nam link do FB :)
Milena moj A. tez trzymal spray do zamkow w aucie :-D
23may ja tez bym nigdzie dzis nie wychodzila ale niestety musze :no:/
Asik swietny pomocnik!!!!!!
Renata powodzonka dla O.!!!

Niki ma drzemke, ja zjadlam sniadanie i pije kawe. Zaczyna mi coraz wczesniej wstawac, dzis juz 6:30...

reklama
a nas znów zasypało... oszaleć można z tą zimą,. JA CHCĘ WIOSNĘ!!!
Mały wstał punkt 7 i musiałam go zabrać ze sobą jak zawoziłam Oliwkę do p-la. I już oczka mu się kleją ale na razie się bawi

RenataT trzymam kciuki!!! Wszystko będzie dobrze
23may ja mam pomidorówkę, została z wczoraj. Ugotuję tylko ryż bo wczoraj z makaronem była i obiad z głowy
Milena dla polepszenia humoru mamie może jakąś kawusię+ciacho zaserwuj

Paula a gdzie sie wybierasz dzis ?;p

Julka siedzi w spodniach na nocniku i twierdzi ze robi SIII haha ale spodnij sciagnac nie da ;p

23may musze jechac z mama do Woli Batorskiej, do kierownika budowy zeby nam okna do dziennika wpisal. A ze ona nie wie jak tam jechac to musze jechac z nia. A taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi sie nie chce, na dodatek pada :wściekła/y: Smieszna ta Twoja Jula, a moja Nikola wlasnie po 15 minutowej drzemce sie obudzila, myslalam ze chociaz z godzine pospi :-D

witaj chanelle, jak dzidzius ma na imie?? Hmm, Zakopane uwielbiam tak jak Inka;-) moze jakas promocyjny nocleg dla kolezanek z BB?:-D

Milena mam nadzieje że z oczkami Natalki ok:)

Dominisia
no weź przestań. Rób swoje:) Ważne że dla Ciebie Twoje dziecko jest najpiękniejsze:)

Chanelle
witaj:)

Inka
cisza przed burzą;P

A Magda
gdzie? Czyżby??

Moja mnie z dnia na dzień zadziwia jak zasunie tekstem to się nogami nakrywam. "Mamo nie sądzisz że..." "Mamo czy uważasz że..." a jak się wkurzy to "Do licha" buhahah ja nie wiem chyba z przedszkola to bierze. Wczoraj przyszłam i mówi że jest NIE ŹLE WKURZONA:p

Ja się wreszcie wzięłam za wertowanie biblioteki dzięki bogu że są e-zasoby i można to w domu zrobić:) No i wreszcie zacząć pisać prace inżyniera było jakoś łatwiej:p przynajmniej zebrac się:p

reklama
Do góry