reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U nas też w szafach bałagan, jedyna komoda gdzie jest czysto to Dennisa z ubrankami, mnie we wolne czeka robota w pokoju małego ale trzeba radę dac:)

to widzę, że nie tylko ja muszę sprzątać ;)
a no muszę trochę pozmieniać.. ktoś z anonima mi napisał, że moja koleżanka i jej dziecko są "ładniejsze, fajniejsze itd. niż ja i Mała, a my wyglądamy jak dzieci z biednego domu", a że ja się bardzo przejmuje takim czymś, to muszę zadbać o siebie, a kasę z fajek przeznaczyć na ciuchy. wiem, że nie powinnam się tym przejmować, ale no nikt mi nie będzie takich rzeczy mówić. :angry:

u nas po staremu, nuuuudy takie, że...
Mały marudny bo wychodzi mu górna dwójka, śmieję się, że będzie wyglądał jak wampirek z tymi 2 górnymi dwójkami:-p ale i w miejscu jedynek ma napuchnięte dziąsła więc pewnie niedługo się pojawią.
Oliwia dziś pierwszy dzień w p-lu była po 2-tygodniowej przerwie.

Dominisia nie przejmuj się takim gadaniem ale to, że rzuciłaś palenie to tylko na zdrowie Ci wyjdzie, gratki
Happy smacznego
23may z pomocą córy na pewno sprzątanie pójdzie w mig hehe ;)

mały pomocnik pomagał mamie wywiesić pranie IMG_2787.jpgIMG_2786.jpg

Załączniki

• IMG_2787.jpg
    IMG_2787.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_2786.jpg
    IMG_2786.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 42
heja.

Dominisia ty sie serio przejmujesz takim gadaniem??? weż olej cielym mmoczem.. nich sobie ktoś mowi co chce. a ze czyims zdaniem kolezanka jest ladniejsza i fajniejsza.. nie znaczy ze faktycznie tak jest i ze mądra jest.

O mnie mowili ze patologia, bo mając dziecko niepelnosprawne decyduje sie na drugie a na stancji mieszkam.
gdybym sie tak przejmowac miala to bym chyba samobojstwo popelnila.. ludzie po to mordy mają zeby gadac.

my w szpitalu. O dziś ma zabieg. a mnie wszystko boli po nocy na twardej podłodze.

Renata &&&&& za Oskara ;)
Dominisia. olej takie gadanie, ludzia ***** do ciebie i tyle. Twoje zycie i twoja sprawa.
jak bedziesz to podeslij link do fcb jak masz ;]
asik - Damian śliczny,i jaki pomocny ;p

U nas leci, zima zima zima.. az sie odechciewa patrzec za okno!
zrobilam małej parówke na sniadanie a sobie serek to oczywiscie zjadla to i to .. a jak ;]
zjadłabym dzis cos dobrego na obiad , a co ?

Dominisia czym ty się przejmujesz :-( Daj spokój , nie słuchaj takich ludzi . Ktoś zazdrosny i głupoty pisze . Ja gdybym się przejmowała to też musiała bym już samobójstwo popełnić jak RenataT pisze . sąsiadki jakie mordy miały jak ukazał się brzuszek bo ''Jak taka małolata w ciąży matka nie przypilnowała , i jeszcze do szkoły jeździ , wstyd dla całej rodziny '' Niektóre ''koleżanki'' też obróciły się plecami bo po co im kumpela z dzieckiem . A teraz wszystkie stoją i patrzą że bynajmniej mam ''coś'' co daje mi tyle radości . NIECH SIĘ całują ... A ty nie masz sie co przejmować . a no i gratki za rzucenie palenia :tak::tak: Fajki teraz chyba zdrożały 12zł ;// zaoszczędzisz , i rzeczywiście wydasz na coś bardziej potrzebnego niż palenie . I zdrówka zaoszczędzisz !!!

ASik Ale pomocnik kochany ;-);-) Ciekawe czy moja będzie taka pomocna ;PP

23may Oj tam pogoda taka że żyć się nie chce . zaraz musze samochód odgarnąć , bo znowu drzwi przymarzną . A Milena jest taka mądra że ten spray do zamków leży w samochodzie hahahahaha:confused:

Ewi nie marudzi po MM , powiem nawet że jest spokojniejsza niż na cycku ..

Moja Mamuśka coś w złym humorze wstała ;//

reklama
Helloł, zasypało mnie,cholerna zima nawet wczoraj niektóre drogi pozamykali bo nie przejezdne, to już wiosna powinna być :<

A ja nadal człapie i to coraz lepiej, wszystko mi przeszło, ból żeber zniknął, plecy nie bolą kompletnie nie czuję się jakbym była w ciąży chyba że Mały zacznie fikać ;p Zaraz chyba zrobię porządki w ubrankach, popiorę, poprasuje, wydaje mi się że jeszcze 25 zdążę pójść do gin coś się nic nie zapowiada zima odstraszyła mi Małego,może czeka na cieplejszy dzień heh

Do góry