reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
O to jeszcze się załapałam jako młoda mama - jak rodziłam w grudniu miałam jeszcze 25 lat :) tak jak moja mama kiedy rodziła mnie.

witaj

ja myslalam ze w chowanego chce sie bawic i wchodzi do pralki

wyprowadzamy sie od mamy B. po znajomosci moze cos sie uda znalesc wlasnie zaczynamy poszukiwania

jas dzis po szczepieniu grzeczny byl.

Dominisia zaproszenie na fb wyslane. Powodzonka :)
Malenstwo powodzenia w szukaniu mieszkanka
Kasiek jak slysze takie teksty to mi sie smiac chce :-)

Kasiek ja na takie teksty jeszcze troche poczekam :-D:-D do okulisty pojde w pt , ale u nas ciezko sie dosta. przed porodem byłam to mi kazali za 2 miesiace przyjsc ( a termin mialam za 2 tyg )
Malenstwo &&&& za mieszkanko ..

A no Kasiek nie ma Magdy . ale ma mój numer. i ona w sumie czesto pisze z kom także na pewno da nam znać ;P

U nas tragedia ze spaniem Bartek wstal o 1.20 zasnal o 3.40:dry:
Milena mi udalo sie do okulisty szybko bo czekalam niecale 3 tyg a normalnie kilka mies trzeba:sorry2:
Paulina, mi tez sie dzis wychodzic nie chce :tak: nas chodniki nie do przejscia tak sypie, sniegu po kostki, tu gdzie nie odsniezone po kolana a sa miejsca gdzie snieg zakrywa bramy, tragedia z dzieckiem nie ma jak wyjsc:angry:

Hejjj:)))
Jestem, jestem;) W postaci 2w1:D Łapią mnie skurcze, boli brzuch, ale nic poza tym.. ;)

Milena- badz tak miła i wyslij jeszcze raz swoj nr, od razu wklepie go w tel:D bo teraz nie chce mi sie szukac;)

Ja poprosze zaproszonka na FB:)

Niunia duzo spokojniejsza w brzuszku, pcha sie do dolu bo czuje ucisk;) a tak to nic sie nie dzieje u nas ;))

Hej.

Dzieki za kciuki. O juz po zabiegu. Ł byl z nim jak go prywiezli i byl wielki placz bo " ja chcem do mamy". A ja musialam z F jechac na omowienie opinii SI.

No ale teraz O spi. z uszka leci mu plyn.. strasznie duzo go mial. Jutro do domu. doczekac sie nie moge. w tym szpitalu tak zimno..i podloga taka twarda.

Kasiek niezle teksty. O czasami jak coś doroslego palnie to tez rycze ze smiechu.

Chanelle witaj
Maleństwo powodzenia w szukaniu mieszkania
Dominisia ładne te jajca
Kasiek śmiać się chce jak takie poważne teksty padają z ust małych dzieci
Renata super, że już po i jutro wychodzicie. A o szpitalnych warunkach coś niecoś wiem bo też to przerabiałam z tym, że my dłużej byliśmy

Nuuudzi mi się strasznie, chyba jak mały się obudzi to się wybiorę do mamy bo dawno nie byłam

reklama
zaproszenia wszystkie przyjęte ;) nie wiem dlaczego Mała jest zła, taka się obudziła. zrobiłam 2 jajka, ale jeszcze muszę poprawić. jak skończę to wrzucę zdjęcia.. czyli pewnie jutro jakoś..

Do góry