reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja juz wszystko zalatwialam, na szczescie. Jeszcze jutro do Rossmana moze sie przejde bo sa dobre promocje. A w czwartek na morfologie z Nikola i pewnie w poniedzialek na szczepienie sie wyrobimy i do kontroli wynikow.

reklama
a u mnie nie ma Rossmana :( w ogóle nie ma sklepów żadnych. dla dzieci jest z ubraniami tylko jeden + TextilMarket, gdzie w pierwszym bluzka z długim rękawem, zwykły bawełniany, kolorowy pasiak z nadrukowanym pieskiem kosztuje 40zł, a w Textilu, zazwyczaj jakość jest.. no.. :/

witam sie przy kawusi :)) Nikola usypia wiec mam jakies 30min dla siebie :-)

Dominisia ja jak sie przeprowadze na wies to zadnego sklepu z ubraniami, zadnych rossmanow w promieniu 5km. Najblizszy groszek, do niego bede chociaz miala jakies 100m :-D

Czekam na przelew i sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

EDIT
Dziewczyny uzywalyscie kiedys suchych szamponow?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anula U nas z okulistą to tragedia. Ja miałam dużą wadę wzroku , a nie nosiłam okularów :-D:-D I do porodu miałam mieć zbadane oczy bo z taka wada jak mialam kierują na CC... w lipcu byłam , a ta że mam przyjść październiku czy listopadzie to może będą miejsca . No i zrobiłam wojnę i w ten sam dzień mnie wzięła .

Magda
wysłałam numer .. ;P

Dominisia u nas ostatnio ten Texitl otwarli chyba . :p Kupiłam Natce sweterek tam ( co z tego że na roczne dziecko ) ale mi sie podobał . i rękawiczki dla wszystkich dzieciaków z rodziny bo po 1zł był ;PP

U nas po staremu . Natalia drzemkę ma . a ja musze iść na zakupy a strasznie mi się nie chce ... U mnie dziś słoneczko zagląda . A no i jutro pierwszy dzien wiosny oby była poprawa pogody :-D:-D Nie mówie o słońcu od razu i 20stu stopniach ale chociąż niech ten śnieg stopnieje .

Ok Miłego dnia .. Ja uciekam do carrefour na małe zakupy..

Aha Paulina nie używałam suchych szamponów .

Wczesnym rankiem odeszło mi odrobinkę wód, ale żadnych skurczy nie mam, może przez cały czas to teraz zakuło mnie z 3-4 razy, Mały okropnie się wierci, na dodatek chyba obrócił się pupą w dół

to i my się witamy
Oliwia w p-lu, zakupy zrobione, Damian się bawi a ja śniadanko zjem i za obiad się biorę. Dziś zupa ogórkowa bo już tak dawno nie jadłam

u nas na wsi jest jeden sklep odzieżowy (ceny jak z kosmosu) i 3 spożywcze.

Inka nie czekaj za długo na skurcze bo dzidzia bez wód nie powinna być długo w brzuchu. Życzę szybkiego i o ile to możliwe bezbolesnego porodu

reklama
Do góry