reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witamy się i my ;)
Mama poszła na pogrzeb a my Byliśmy dziś u lekarza ( z tą główką ) powiedziała że to może być od wady wzroku , i jak sobie ma głowe na bok to jej lepiej patrzeć ... mam iść do okulisty i od razu zarejestrować się w razie Wuu do specjalisty bo długie kolejki podobno . Mama jedzie w środę do Prokocimia to pójdzie Natalkę zarejestrować . No i znowu Natala mi chłopów u lekarza wyrywa . ;-) Najlepsze ze z tekstym do chłopca ''dada i dada .....'' na cały głos . Wszyscy spokojni a Natalia szaleje ...

Co do przeliczania funtów czy innych walut na PLN się nie wypowiadam bo nie mieszkałam za granicą . Owszem byłam w IRL i ja sobie przeliczałam bo np. koszulka kosztuje 10euro to na polskie 40zł więc za tyle kupie w PL to się nie opłaca wozić . Ale na dłuższą metę 1e=1zł . Ale owszem czasem jest coś drogie , a jak się jeszcze przeliczy na PLN to głowa boli tak jak to USG u Magdy bo 500zł to kupa kasy,...Nie wiem jak zamieszkam po za PL na dłużej to się wypowiem :-D:-D:-D

i Jak u ciężarówek ( Herbata, Inka ) bierze coś .. Bo my tu czekamy na dzidziusie . Magda na Twoją córę też oczywiście , ale twoja niech sobie posiedzi w brzuniu bo tam jej dobrze ;-)

Miłego dnia .

reklama
Witam.
kto wczoraj widział kometę? super widok.

co do zwiazkow ja s poznałam na oastatkowej imporezie przed Bożym narodzeniem, a pierwszy dzień jako para zapamiętałsam bo tego dnia z kolegą z klasy jechałam na konkurs iedzy o unii euro

Milenaa Jak mleko wzbogacane w żelazo to ma rawo nie być kupek. a jak mała nie marudzi to ok jest.

kojotek i jak tam maleństwo się czuje?

no i jak tam nasze ciężaróweczki?

wpadam na chwilę, bo wróciłam do mamy i czasu ni ma :(
Paulina, widziałam, że masz takie same marzenia jak ja, żeby Córcia Ci obrączki podała ;)
tylko u mnie to chyba trochę później będzie, bo K. nawet mi się nie chce oświadczyć.. :(

Dominisia doczekasz sie i ty na oswiadczyny :))
Milena my tez sie musimy zarejestrowac do Prokocimia.. Ale zbieram sie do tego tak ze masakra..

no nie wiem, K. uważa, że to nie jest potrzebne itp.. :/ a ja baaaaaardzoo chcę.. Mała coś długo dzisiaj śpi.. powinnam sprzątać, a siedzę przez komputerem. rzuciłam palenie, muszę jeszcze schudnąć i zapuścić paznokcie + opcjonalnie w końcu zdecydować się na 1 kolor włosów, bo teraz mam odrosty, potem blond, potem rudy, potem czerwono/brązowy xD

hejka dziewczyny ;)

u nas zima jak.. gdzie ta wiosna :angry::angry:
w swieta mamy chrzest u siostry A. jak ma byc taka pogoda to.. nie bedzie nawet jak Julki wiasc bo zmarznie w kosciele .
az dziwne ale moje dziecko idzie spac. wierzyc sie nie chce. Dzis budze sie godzina 5 rano, a ta siedzi ze swoim komputerem cichutko i sie bawi, pytam jej sie co robi a ona ze 'GA' i jest 'CIII' hahah myslalam ze padne ;p

Dominisia, gratulacje rzucenia palenia ;)

Witam się wieczornie :-)
23may-ale masz grzeczna córkę :)
Dominisia-gratuluję rzucenia palenia:tak: No widzę ze u ciebie wiele zmian się szykuje :tak:

U mnie po staremu, praca,dom i Dennisek, całe nie narzekam:-D Dziś robiłam sernik z brzoskwiniami i kruszonka, mały okazał die pomocnikiem na 6+ , jutro ostatni dzień pracy i później 2 dni wolnego

reklama
Do góry