reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kasiek dziekuje, myslalam ze tylko na buzi wyskakuja a tu prosze okazuje sie inaczej. W takim razie bede ja obserwowala ;-)

Witajcie
Niestety w sobotę wieczorem podałam Damianowi antybiotyk bo było coraz gorzej a dopiero dziś widać jakąkolwiek poprawę. Do tego przez weekend Oliwię rozłożyło, wczoraj byliśmy u lekarza i ona również jest na antybiotyku:-(
Ja nie mam już siły na nic, przy dwójce chorych dzieciaków po prostu padam na twarz...

Wszystkim choruszkom życzę duuuużo zdrówka!!!

Paulina cała była taką kaszą zsypana akurat święta wielkanocne były miała 6 miesięcy i nic jej nie było tylko wysoka gorączka i nie nadążałam zbijać trochę zeszła to stwierdziłam jedziemy do rodziców mama ją rozbiera a ona cała w wysypce i to w ciągu godziny taka się zrobiła. Po tym miała jeszcze przez wieczór gorączkę od rana nic tylko tej wysypki trochę

Asik zdrówka dla dzieci:)

Witajcie, nie dawno do Was dołączyłam ale czasu brak na pisanie:zawstydzona/y: i kurczę trudno się tak wpisać "ni stąd ni zowąd".
kasiek88kasiek
- jesteś z lubelskiego, z Lbn czy okolic????

kasiek druga corka, ale moze bedzie laskawsza ;-)

happymum i jak mu sie podobalo? moja jest na etapie ze jak babcia przyjezdza to mnie moze nie byc :-)

ja dzis umieram na bol plecow....

Asik- zdrówka dla dzieciaczków :)

za mną kolejny dzień pracy :) jeszcze dwa i wolne :) mały właśnie leży w łóżeczku i pewnie zaraz zrobi sobie krótką dzemke

herbata- nie płacze za mną i podobno jest grzeczny wiec sie nie jest źle, no i szczerze mówiąc teraz jak troche za nim potęsknie, czuje wieksza radośc z zabawy z nim :)

Ostatnia edycja:
Patlysia w Lublinie mieszkaliśmy do 2010 roku. Teraz 75 km od Lublina ale nadal tam studiuje:)

Herbata imię wybrane??

Kasiek To mnie pocieszyłaś :tak: he cóż uroki macierzyństwa :) Kochana w która stronę od Lbn mieszkasz ? bo jakoś nie kojarzę ;-) Bo ja mam rodzinę dokładnie 78,4km od Lbn ;PP

Zdrówka dla chorych raz jeszcze , i zaraz wejdę coś wyklikać idę dać cycola ;))

reklama
smacznego Natalce powiedz ;)

a ja dzis zostałam podwójna mama hahahah przyjechala ciotka z Ola (8 msc starsza od Julki) i słyszy ze julka mówi mama daj to ona tez mama do mnie i ciagle mama i mama, ciotka sie jej pyta czy jada juz do domu a ona ze zostaje z mama i Julka hahah :-)

jutro mamy rekolekcje wiec nie ide ;) wolnee bede miec, mała na spacer wkocu jakis dluuugi wezme :-)

Do góry