reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie i ja po dluzszej nieobecnosci!
nadal w ciazy i zmeczona, ale to norma :-)
postaram sie czesciej zagladac.

reklama
Herbata to Ty juz koncóweczka ;)
Dominisia Wiktoria śliczna i powodzenia z firma, mialam praktyki w centrach ogrodniczych i czeka was duużo pracy:-)
maleństwo fajnie ze wkoncu się pojawiłaś:-)
milena a nie ma u Was tak że wchodzisz z mała bez kolejki do szczepienia ?

u nas dzis pogoda super aż się chce na dworze siedziec ;) jeszcze tylko 30 dni szkoły mi zostało:szok: masakra ..
po za tym to nudy jak.. Julka się wylatała po podwórku to az 3,5 h spała ;]

Vi-Dom najpierw musi przyznać cansil(miasto) później go wynajmujesz go do miasta a po np.10 latach można go wukupić
Malenstwo -Gratulacje!!!
Paulina12-rzeczywiście dziwny ten lekarz :/
Milena-twoja córcia to niezła podrywaczka :)
Dominisia-powodzenia z firmą i śliczne fotki :)

za mną pierwszy dzień pracy :) było super odpoczełam psychicznie i wreszcie wyszłam do ludzi :) mały był grzeczniutki i wogóle za mną nie płakał :)

Happy super ze pierwszy dzien udany. Twoj synek nie plakal bo jest coraz bardziej DOROSLY :-)
Herbata juz nie duzo ci zostalo :))
DOminisia to az zal nie wykorzystac ziemi jak stoi pusta :) a zwlaszcza jak jest jej az tak duzo. My mamy jedynie 28 arow

Magda to trzymam kciuki za mieszkanko:)

Renata
buhahaha dlatego moje mieszkały w łazience;P

Elcia
witaj i mam nadzieje że Cie zdiagnozują...

Milena
oby szybko wyszedł ale nie pociesze Cię to dopiero początek;/

Paulina a miała mała 3-dniówkę??

Wampi
zdrówka dla syncia:)

Milena
ja już segreguje od 3 lat i 5 miesięcy bo dzisiaj Dominika dokładnie tyle skończyła;P

Maleństwo gratulacje:)

Dominika śliczna dziewczynka;)

Herbata oj już nie długo:) Ale mała toc hyba nie chciała się szybko urodzić z tego co pamietam?? Teraz dziewczynka czy chłopiec bo nie pamiętam:)

Ja dzisiaj słomiana wdowa bo coś się zepsuło i C pojechał. Coraz ładniejsza pogoda się robi:) Dzisiaj poszłyśmy na specerek trochę mniej wiało.

Herbata- mały został z babcią mojego S. i jego siostrą :)
Paulina chyba masz racje, on już mamy nie potrzebuje przez cały dzień :)

hej,
u nas na szcęście już choroby się skończyły (odpukać zeby nie zapeszyć) i nabieramy powoli sił. najpierw grypa panowala każdy kichał i kasłal a potem grypa żołądkowa dolączyła, wymeczyliśmy się ale już jest ok. Nikolka nie dawno dopiero zasneła.

przepraszam ze tak o nas tylko ale musze was nadrobić bo nie było mnie pare dni i mam duuużo do czytania.
miłej nocki:)

reklama
Do góry