G
guest-1673535084
Gość
Hej dziewczyny. U nas tez slonko swieci, 11C w slonku jest. Okno otwarte, Nikola spi. Po koniec marca musze isc zrobic Nikoli zdjecie do paszportu, jak my to tam zrobimy zeby ona patrzyla w obiektyw i nie zrobila zadnej miny i buzie miala zamknieta to ja nie wiem. Cud jakis zeby ona sie nie ruszala. W kwietniu rodzice zrobia jej paszport i w czerwcu, po weselu, lecimy...
EWI na nocki miala 38/38.3C, ale juz jest wszystko w porzadku, temperatura miedzy 36,1C a 36,8C. Martwia mnie tylko wyniki morfologii i zelaza dlatego idziemy to dzis skontrolowac
Renata jeju noga w szprychach, kuzynka miala jak ja wiozlam na bagazniku.. Ja to kiedys od drzewa do drzewa zawiesilam linke bo gralysmy w siatkowke, potem jechalam na rowerze, zapomnialam o tej lince no i sie zawiesilam. Rower jechal dalej a mnie zatrzymalo i rypnelam
Madziu czyli pelna energii jestes?? Super ))
EWI na nocki miala 38/38.3C, ale juz jest wszystko w porzadku, temperatura miedzy 36,1C a 36,8C. Martwia mnie tylko wyniki morfologii i zelaza dlatego idziemy to dzis skontrolowac
Renata jeju noga w szprychach, kuzynka miala jak ja wiozlam na bagazniku.. Ja to kiedys od drzewa do drzewa zawiesilam linke bo gralysmy w siatkowke, potem jechalam na rowerze, zapomnialam o tej lince no i sie zawiesilam. Rower jechal dalej a mnie zatrzymalo i rypnelam
Madziu czyli pelna energii jestes?? Super ))