reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny. U nas tez slonko swieci, 11C w slonku jest. Okno otwarte, Nikola spi. Po koniec marca musze isc zrobic Nikoli zdjecie do paszportu, jak my to tam zrobimy zeby ona patrzyla w obiektyw i nie zrobila zadnej miny i buzie miala zamknieta to ja nie wiem. Cud jakis zeby ona sie nie ruszala. W kwietniu rodzice zrobia jej paszport i w czerwcu, po weselu, lecimy...

EWI
na nocki miala 38/38.3C, ale juz jest wszystko w porzadku, temperatura miedzy 36,1C a 36,8C. Martwia mnie tylko wyniki morfologii i zelaza dlatego idziemy to dzis skontrolowac
Renata jeju noga w szprychach, kuzynka miala jak ja wiozlam na bagazniku.. Ja to kiedys od drzewa do drzewa zawiesilam linke bo gralysmy w siatkowke, potem jechalam na rowerze, zapomnialam o tej lince no i sie zawiesilam. Rower jechal dalej a mnie zatrzymalo i rypnelam :-D
Madziu czyli pelna energii jestes?? Super :)))

reklama
Ale mnie choróbsko złapało, katar, kaszel najgorszy :( Piję syrop *spam* ale jakoś dalej szczekam, już się czosnyku dziś najadłam w nadziei że przejdzie od tego kaszlu to aż mnie lewy bok boli, a w prawy też coś mi wlazło cholera jasna, nie wiem czy to czasem nie nerka boli, chodzę powykręcana gorzej niż 80 latka :/ Ciężko jest oj ciężka końcówka, już bym chciała mieć to za sobą, jeszcze 17 dni do terminu, ciekawe ile Mały waży,pod koniec lutego miał już ponad 3kg gin cały czas mówi że to 4 kilkówka będzie, kawał chłopa ;p W poniedziałek wizyta u gin. Zaraz się biorę za spakowanie torby. Ale ładna pogoda aż się spacerować chce niestety moje bóle mi na to nie pozwalają ehh :(

heh w sumie to nic ciekawego . Mieszkam w uk nick wskazuje moj obecny wiek:-) Mam dwie coreczki Maje-4 latka i Olcie-6 tygodni. Przez przypadek trafilam na to forum z nudow tak naprawde i stwierdzilam ze moze jakis kontakt ze swiatem zalapie :-)

Evie 28-oooo ją też mieszkam w uk:) z takiego miasta jesteś?
Wszystkim chorującym zdrowia:)
Nie odpisuje każdemu z osobna bo zmęczona dziś jestem, w pracy był ciężki dzień, ale nadal jestem zadowolona z powrotu :)

Evie Witaj ..Masz tutaj strone jak wstawić suwaczki :) https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/ łatwiej się kojarzy itd :-)
Ewi Bartuś dziś 4 miesiące :) To szybko będzie miał ząbka ;)
Kasiek Pamiętam piętę w szprychach :-( No to ja mam rodzinkę w całkiem innym kierunku :-D ( w stronę Ostrowca Świętokrzyskiego :) ) - obok Annopola

Ale dziś się nabiegałam .:angry: Padnięta jestem jak nigdy od pół roku ;) MAMY ZĄBeczki :)

reklama
Do góry