reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may już śpiocha ;) nie zdążyłam powiedzieć :))

No to co u nas.. hm.. Byliśmy dziś u prababci na wsi , Natalia posiedziała na dworze troszkę dłużej bo cieplutko . Babcia wymyła sobie furę przy okazji ;-) I upiekłam biszkopt ( postęp bo nie umiem piec ) i o dziwo wyszedł ;-) i zrobiłam torcik bo miałam kremy :-D:-D nie jest piękny bo tylko z kremem i na szybko bo mi Natala już nie dała udekorować . Ale bedzie na pół roczku

reklama
Hej dziewczyny. ODebralam badania i mamy za malo zelaza, leukocytow, RDW-SD i neutrofili a za duzo limfocytow. Jutro mamy na 16:50 na konsultacje.. Bylam u tesciow po spacerowke i pozarlam ciasta :-) No ale zostawilam Nikole z moja prababcia no i mowilam zeby ja polozyla spac o 20 bo inaczej bedzie zla, wracam 21 a ona nie spi, no i oczywiscie uspialam ja w wielkim krzyku bo juz taka zla byla...

Happy po twoich postach juz nie moge doczekac sie powrotu do szkoly...

hejka,
pogoda u nas super dziś była, fajniutko po tych ostatnich kilku wietrznych dniach.
Nikolka coś mi od wczoraj nie chce spać w dzień, czyżby już na stałe nie miała popołudniowej drzemki, no cóż trudno. bior się za nadrabianie was bo w dzień nie miałam kiedy.

Heja.

mnie alergia i chorobsko rozklada.
czuje sie przejechana, boli wszystko i do tego kicham i katar mam jak stad do chin.w glowie to stado sloni.

Filip mial wczoraj pierwsze zajecia SI. podobalo m sie bardzo.Bedzie je mial przez rok, bo na tyle fundusze nam pozwalają. raz w tygodniu. oczywiscie F by chcial codziennie.

Hej. u nas bez zmian. Jakos leci do przodu i oby tak nadal;) Za tydzien w pon mam wizyte u poloznej. Najadlam sie wlasnie krowek zapilam cola i mala ma czkawke hehe;)
RenatA wspolczuje alergii.. Ehh cos o tym wiem.. Chociaz tutaj odkad jestem to raz mialam kryzys alergiczny a tak to cisza i spokoj.. A co to za zajecia?;)

Wczoraj wyciagnelam T i jego siostrzenice do wielkiego centrum handlowego ale oni po 2 dniach zwiedzania mieli juz dosc a ze ja w domu to nie:p i najbardziej lody mi odpowiadaly i to ze bluze sobie kupilam na mega przecenie ktore ledwo zapinam noo ale lada moment bedzie dobra:p Mala wypychala mi noge i sie bardzo wiercila jak chodzilam i odbijala sie i ja mialam wrazenie ze ktos mnie kopie po plecach. Wredotek maly;) T pojechal di pracy siostrzenica spi a mi cos nie chce sie spac..

Milego dzionka i duzo zdrowka dla chorujacych;)))

Witam.

u nas choroby.
Marek od piątku z gorączką chodzi, w niedizele i poniedizaek już 41 stopni sięgała nawet godzinę po podaniu nurofenu i nie było rady do lekarza i uprosił S o antybiuotyk. Bartka też wzięło ma gorączke od 38 do 39 stopni i katar. daję mu kropelki do noska i Ibum trzy razy dziennie i doraźnie panadol. mam nadzieję że to będzie wystarczyć. choć i tak ciężko zbić te remperaturę. jak nei przejdzie to w piątek do doktora i antybiotyk. ja też średnio na jeża, gardło dokucza, a jutro jadę na test TSH bo mam powiększoną tarczycę i podobno doktor jakiś guzek wyczuł. przy okazji zawiozę siostre też na badania bo w ciąży jest i dostała plik skierowań.
mąż też zachorował.

nadrabiam tylko 10 stron wstecz.

Asik Zdrówka dla Damianka.

Elcia Witaj. a skąd jesteś? a co do bólu głowy to może coś z ciśnieniem?

Paulina 37.5 to jeszcze normalna temperatura jest. a co do rehabilitacji to najpierw jest wizyta w poradni i tam dopiero sprawdzają czy jest sens. więc niech sprawdzą nic nie zaszkodzi, wyśmieja najwyżej lekarkę. my z bartkiem jedziemy 13, a główke ładnie trzyma jak jest na brzuszku tylko przy podciąganiu z lezenia na wznaknie trzyma. ale tak samo w Białymsktoku wyśmiewają Łomzynskich lekarzy że wynajdują problemy.

Renatat
matko.. tez szczury dziś mi spac nie daly. tak na kolowrotku zasowaly ze chcialam im go zabrac.
uroki posiadania chomików.

Happy no to masz spoko pracę. a dobrze że mały nie płacze za bardzo. na pewno łatwiej jest.

Maleństywo gratuluję zaręczyn.

Wampi Zdrówka dla dzieciaczków.

Dominisia Ładne oczka ma WIkusia. powodzenia z firmą.

Herbata no już końcówka u Ciebie.

to my się witam dzis wczesniej niż zwykle ;)

ewi zdrówka dla was ;)

my zaraz jedziemy do babci ;] i potem na zakupy, chodz pewnie skoncza sie szybko bo Julka idzie ze mna ;p

Milena powiem Ci że zęby to nic w porównaniu do tego co mogą sobie zrobić dzieci... Przeżyłam już spotkanie pierwszego stopnia czoła z chodnikiem może pamiętasz i piętę w szprychach...
W stronę Białej Podlaskiej- Radzyń:)

Ewi
zdrówka dla Was wszystkiech!!!

reklama
RenatA wspolczuje alergii.. Ehh cos o tym wiem.. Chociaz tutaj odkad jestem to raz mialam kryzys alergiczny a tak to cisza i spokoj.. A co to za zajecia?;)

U mnie przez jakis czas tez byl spokoj. Mialam nadzieje ze i teraz odpusci. a tu doopa. no ale juz dam rade wydmuchac nos, bo woda leci, w poniedzialek to katastrofa byla. pozatykane gorne drogi oddehowe, oczy opuchniete.

a SI to Integracja sensoryczna. U Filipa z racji autyzmu jest ona zaburzona.Zeby mogł sie normalnie rozwijac musi miec terapie.Nadpobudliwosc mu sie zmniejszy, jest szansa ze nie bedzie az tak agresywny w stosunku do Oskara, zroumie swiat zdrowych ludzi.

Kasiek U nas tez były podobne wypadki. F kiedś sobie takiego krwiaka nabil na czore ( zresztą Oskar tez ) ze wyglądał jak po powaznym wypadku.
Noge w szprychach kiedyś moj brat mial. Na bagazniku go wiozlam. mial ok 5-4 lat. i tak bylam zafascynowana okolicą ze nie zauwazylam ze coś nie tak jest .zebatke malą mial w kostke wkreconą ;/ az mi niedobrze jak sobie przypomne jak to wyglądało.

Filip kiedyś furtke starą na siebie przewrocił i jak ona tak leciala na niego i upadla to gwozdziem mu główke rozciela.

strasznie sloneczko u nas sweci :) az przyjemnie tak jest :)

Do góry