reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may jesli jutro bedzie to samo to w poniedzialek do lekarza idziemy. Nie kaszle, nie ma kataru tylko ze ta temperatura i marudna dzis strasznie byla.

reklama
magda teraz wynajmujemy flat 2 sypialnie +salon z aneksem kuchennym. może wam sie uda, jesli dziecko ma mniej niż rok to jest łatwiej, tak mi powiedziała pani z cansilu

moje dziecko już śpi nareszczie :)

23may tez mi sie tak wydaje, chociaz i tak wole isc do lekarza jak jutro tez taka bedzie :D :))
Happy duzy dom chcecie miec?? A jak dostaniecie ten dom z cansilu to placicie jakis wynajem czy cos za niego??

paulina12-tak płacimy wynajem , tylko ze nikt nas z tamtąt nie wywali ot tak, jesynie jak sąsiedzi będą sie skarżyc i możemy pózniej taki dom wykupić za małe pieniądze np. po 10 latach za 40 tyś. mie duży 2 sypialnie salon i ogród, może być też z jadalnią ale nie musi, najważniejsze zeby ogród był :)

Happy oo to fajnie.. mi by odpowiadalo sypialnia+salon.. nie jestem wybredna:D byle sami sobie.. noo i ogrodem tez bym nie pogardziła;) chociaz jakby nam jakas mała czesc by dolozyli bo przy T zarobkach to kurde nie wiem czy w ogole nam sie cos nalezy..;/

Paulina12-ją nie narzekam, ale ją mieszkam w małym mieście...w dużych jest gorzej
Magda- jak mój sebastian zarabiał 220 f./tyg. Ją miałam 135f/tyg. Macierzyńskiego to jeszcze mi płacili 96 f/tyg. I 80 jest rodzinnego/miesiąc

Renata hehe to ci sie mlody uparł;D
Milena mam nadzieje ze juz wszystko dobrze u ciebie??;)
U mnie jak najbardziej w porządeczku ;-) dziękuje

Milena ok, to nie naciskam :) Ucaluj polroczna Natalcie od Cioci ktorej nie zna :-D

Nikola o 20 miala 38,1C dalam jej czopek z paracetamolem, dopiero teraz usypia..
Teraz już spi ale ucałuję ją jutro od wszystkich forumowych Cioci :)
Mojej siostry syn miał wysoka goraczke kilka dni i ma powarzniejsza chorobe nistety , na co szpital ''ze jest zdrowy'' i wypisali dzieckoz 41stopni ;// Ale czopki i jak nie zejdzie to lekarz, może faktycznie zeby nie ma co sie stresować. zobacz jej dziąsełka ;P

reklama
Milena na miejscu dolnej lewej jedynki ma taka biala kropke, ale jak dotykalam to nie czulam zadnego wypuklenia. W kazdym razie jak jutro bedzie to samo to w poniedzialek do lekarza idziemy :) CO za lekarze!! Jak mozna dziecko z taka goraczka wypuscic?
Happy dwa pokoje + salon beda dla waszej trojki napewno wystarczajace :))

Do góry