reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
jestem w 2 ciazy , moj synek 27 marca skonczy 5 lat , bylam mloda mama.. mialam 16 lat jak go urodzilam teraz nam 21 no rocznikowo 22 ale dobrze mi z tym mam meza domek i radze sobie :) teraz jestem w szpitalu bo od tygodnia bardzo boli mnie glowa i niewiedza dlaczego

Witam dziewuszki . Narobiłam sobie zaległości i was zaniedbałam , ale ja jestem niedobra ;) :tak: Ale miałam nie wesoło w domu i jakoś czasu brak, ale powracam .:-D:-D

Magda, Paulina Miło że ktoś zauważył że mnie nie ma :)) ale już jestem :)
Happy, Asik dzieciaki śliczne ;)) Dennisek jaki w misiach ;)
Vi No urzęduje tu ;) Ostatatnio co neta nie miałam , musiałam zrezygnować z czatu , bo jak wy produkujecie to juz w ogóle ten net zamulał że szkoda gadać .. Już moge do was dołączyć ;))
RenataT Ciosi Asi dwa dzidziusie nie potrzebne :) A synek chce 2jkę rodzeństwa , musisz iść ładnie poprosić o braciszka ;) :-D:-D
Asik zdrówka dla synka ;))
Elcia Witaj ! i && żeby wszystko było ok :tak:

uf Co jeszcze. aa Zasiłek pielęgnacyjny .
Z tego co wiem RenataT TERAZ się pozmieniało . Moja Ciotka bierze na babkę i ma się zgłosić do OS ... odbiorą jej. Trzeba pracować i zrezygnowac z pracy żeby sie opiekować. Popieprzone to . w każdym bądź razie bede szła do kierowniczki czy co tam ( bo ja nie obeznana :) ) bo te babki się gubią w tym co robia :dry: Z rodzinnym na Natalie chodziłam 5 razy :confused::confused: i z kilkotygodniowym dzieckiem stałam w taaaaakich kolejkach .

aa Paulina chyba , są wątki do ogłaszania ( sprzedaż ) itd .:)

U mnie nie było zbyt dobrze ostatnio . i w sumie dalej nie jest . ale już troszkę lepiej :blink: Przepraszam za nieobecność . Nie wiem czy wszystkim odpisałam , ale starałam się :tak: ząbki już wyczuwam ostre :-D:-D ale one sa jeszcze lekko pod dziąsłem i teraz najbardziej marudna ;/ teraz wstała Natalia i już musze spadać póki co ;-)
Do usłyszenia ;)

Asik zdrówka dla małego:)

Magda ale super takie kopniaczki:)

U mnie dzisiaj słodkie lenistwo cały dzień bawiłam się z małą bo wysprzątane tylko podnosiłam łóżko i połamam sobie dość głęboko paznokcie;/ i musiałam pozawijać teraz mała śpi wieczorem z mężem na pizze wyskoczymy

reklama
Milena suwaczki prawde powiedza.. Natalia ma dzis pol roku :)) dziekuje, nawet nie wiedzialam ze sa tu takie watki o sprzedazy. A co sie stalo?? Wysluchamy i bedziemy wspierac :) ja zawsze lubilam sie wygadac
Wampi ja 15 pazdziernika, to byla tragedia z tymi nogami. Pod koniec napuchlam wsumie wszedzie i myslalam ze z 30kg przytylam ale po porodzie prawie wszystko spadlo
Kasiek smacznej pizzy zycze :))
Elcia tez mialam 16 lat jak urodzilam corke
Madziu ja mam teraz sofe, jak sie rozlozy to zajmuje wiekszosc naszego pokoju, a jak sie zlozy to caly pokoj wolny :)) Ale jak sie przeprowadzimy to mala wynocha do swojego pokoju a do sypialni kupuje malzenskie, od zawsze o takim marze :D Jedynie moj A. docina i sie smieje z kim ja bede w nim spala bo przeciez nie jestesmy malzenstwem

Moja wczoraj o 19 miala 37,4C, o 22 juz 36,3C, rano 36,7, o 14 37,5 a godzine temu 36,8C.. Nie wiem co jej temperatura tak skacze.. Maruda niesamowita dzis

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry