reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy bedziemy probowac.. kto nie probuje ten nie ma nic;) chociaz znajomy T z pracy z ktorym dzis wlasnie gadal o tym to na msc ma gdzies 1400 i tez dostal jakies dofinansowanie z counsilu.. ale nie ma ani zony ani dzieci.. T na msc roznie ma.. 1500-1700 zalezy jaki miesiac.. no i T ma mnie bezrobotna z macierzynskim i dzidzie.. takze to tez inaczej jak sama mowisz;)
Milena no to dobrze ze ok u ciebie;) niech z ta goraczka uwazaja.. ostatnio tez bylo o 2.5letniej dziewczynce co tez taka miala goraczke i karetka nie chciala przyjechac i niestety zmarla..

reklama
Paulina12- teraz też mamy 2 sypialnie i salon tylko ze w mieszkaniu
Magda-napewno dostaniesz 80 funtów miesięcznie bo to każdy dostaje, a o dom z cansilu złóżcie najlepiej obrazu po urodzeniu małej bo trochę trzeba czekać

Happy noo tymbardziej ze tutaj "Londyn" to pewnie sie tez czeka i czeka.. trzeba mysleć cos na ten temat..;-)
Juz mam dosc tych ludków z którymi mieszkamy.. nawet mój T już mówi ze dosc.. czyli juz tez jest zmeczony nimi a najbardziej Nią.. gwiazdeczką..;/

Dzieciak.co.uk to taką strona dla polaków w uk i masz tam opisane wszystkie zasiłki i zmiany w benefitach możesz sobie poczytać ;)
Współczuję ci takich lokatorów, szczególnie teraz kiedy powinna mieć spokój no i strasznie mi żal tego ich synka

Paulina dawaj core :) przyjme :D

Milena mam w domu info o "specjalnym zasilku opiekunczym " i jest tam wyszczegolnione ze moga go dostac osoby rezygnujące z pracy itd.. ale jest tez ze mogą go dostac osoby ktoryc dochod nie przekracza ilez tam miesiecznie ( chodzi o dochod calej rodziny wspolzyjacej z niepelnosprawnym . Kiedy ci sie maciezynski skonczył?? jesli juz, to musialabyś sie UP zarejestrowac jako poszukująca pracy.. i wtedy dla milych pan w opiece rezygnujesz z tego. Chyba ze sie uczysz nadal. ale wtedy tez pracy podjąc nie musisz.

Ubezpieczona byś byla i skladki emerytalne bys miala oplacane.

matko.. tez szczury dziś mi spac nie daly. tak na kolowrotku zasowaly ze chcialam im go zabrac.

Renata uroki chomików ;D w dzien spokoj a w nocy.. haha

u nas po staremu , Julka dzis postanowila spac ze mna na łózku i nie ma zmiłuj, przyszla w nocy weszła i spi ;D
az jej zdjecie zrobilam bo tak słodko spala :-)
pozniej moze na spacer wyjdziemy zobacze jaka pogoda bedzie ;)

Paulina Natalia na początku to miała chyba wgłębione te dziąsła :-D:-D Tak mi się wydawało . Stuknij łyżeczką :)
Magda Uważają . Teraz już gorączka od 3 dni spadła i jest spokój , ale jak pediatra mówi , gorączka może skakać nawet z 3 miesiące . o tym że karetka nie chciała przyjechać - słyszałam :wściekła/y::wściekła/y:
RenataT ja nie miałam macierzyńskiego - nie pracuje i nie pracowałam. od 5 grudnia jestem zarejestrowana w UP ... Ale to wszystko poje***** . Uroki chomiczków :-D
23may No pogoda u nas dziś NIJAKA ;// Daj zdjęcie Julci :tak:
Elcia A co mówią ? leżysz w szpitalu z powodu bólu głowy ? Czy ja coś pomieszałam ??

Uff Chyba wszystko :blink: Witamy :-D . Ahh Natalcia wyyyyycałowana od każdej forumowej cioci z okazji pół roczku :-p:-p Natalia mi się dziś budziła często więc spała z nami ;/ Ale tylko dotknęła cycka i dalej spała :baffled: Ten ząb jej się przebić nie chce . Juz odstaje , czuć, itd a dalej pod dziąsłem :angry: Oki wpadnę później poczytać , pisać pisać tu laski :)
Miłej niedzieli , spokojnych dzieci i pysznego rosołku ( czy innej zupki ) ;-)

reklama
hej u nas dzis sporzątanie i wdrażanie nowych opiekunów w plan dnia mojego Synka.... a poza tym nudy i brak pomysłu na obiad :/

Do góry