reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happy a kto bedzie z Denniskiem ?

my juz po obiedzie, wczesnie ale brat gotowal haha ;)
julka sie dzis jak mala świnka zachowuje, od godziny 8 rano do teraz zjadła 2 mleka po 200ml, parówke, 2 kanapki, jajko i talerz rosołu:szok::szok:

macie spiąca królewne moja 2013-03-03-186.jpg

reklama
23may- mój Dennis już zjadł 300ml kaszki, miske płatków w mleku 3 ciastka i serek waniliowy 150g a wstał o 8:30 czyli w niecałe 3 godziny tyle :) ale u niego to norma:)
rano do Denniska przyjdzie babcia S. zeby go nie budzić a jak mały wstanie to zabierze go siostra S.

prace mam łatwą i niemęczącą :) stoje przy lini i łapie paczki z wędliną (tekie w opakowaniach próżniowych ) później wkłasam je do kartonu np. po 6 i to tyle musze tylko patrzec czy na tacce jest odpowiednia ilosc plastrów i czy nie jest uszkodzo na folia

Hej dziewczyny.. U nas nocka w porzadku Nikola usnela o 21:30, obudzila sie o 1:40 i wypila herbatke potem o 6:30 mleko i spala do 9:30... GOdzine temu znowu miala 38,1C, dalam jej czopek i spi. Jutro idziemy do lekarza

Renata tez mam chomika w domu, tak sie tlukl ze jego mieszkanie to teraz lazienka
23may slodki widok ;-)
Happy to masz rzeczywiscie nie meczaca prace :) a ile godzin dziennie??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry