reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A tutaj dalej taka cisza.. masakra...;)

Ja zaraz tez do kąpania i do wyrka.. Maleńka sie rozpycha.. cos mnie brzuch pobolewa;/ ehhh mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo.. jutro przyjezdza paczka od rodziców moich i wole ja osobiscie sobie rozpakowac niz mialaby to robic wspołlokatoreczka bo pozniej moge juz nie ujrzec niektorych rzeczy...

Milego wieczorku dziewczynki;)

reklama
Magda-wytrzymaj jeszcze chociaż 2tygodnie, wtedy malutka nie bedzie już wczesniakiem :) a najlepiej 6 tyg. :) a tak z ciekawości , co ci rodzice wysyłali?

hej
Damian w nocy zaczął mi tak strasznie kaszleć, aż myślałam, że płuca wypluje:-( Pojechałam z nim do pediatry,ma bardzo mocno czerwone gardełko, dostał syropek i flegamine i w razie gdyby mu się pogorszyło (żeby w weekend po szpitalach nie jeździć) przepisała też antybiotyk.
Jestem w szoku, że tak go przez noc chwyciło bo wczoraj w ogóle nie kasłał
A i muszę pochwalić Oliwkę, przejęła się, że Damian chory i bardzo mi pomaga:tak:kochana starsza siostra

Wybaczcie, że tylko o nas ale nie mam siły odpisywać... idę spać

Hej;)
Happy dla malej troche rzeczy, takich ktore tutaj trzeba zamawiac w PL sklepach i placic 3razy tyle co w PL.. jeszcze jeden komplet poscieli do lozeczka, baldachim, pieluszki tetrowe.. itp.. No i tam z jedzonka troszke mieska takiego swojskiego i jakis pare artykulow spozywczych ogólnie;)
Asik zdrówka dla małego ;-))

A tutaj dalej taka cisza i cisza.. ciekawe co sie dzieje.. a gdzie Milena?? ona tutaj zawsze pierwsza sie udzielała a teraz jej nie ma..

Wczoraj maleńka nam pokazywała jakie ma fajne stópki hehe bo tak je fajnie wypychała, ze mozna bylo poczuć co to;))
Mnie dalej troszke brzuchol pobolewa.. w nocy spokój był a teraz znowu czuje.. skurczy nie mam ale czuje brzuch..
Śmiałam sie do T ze zamiast oprowadzać siostrzenice po Londynie bo pon i wtorek ma wolne to bedzie to wolne musial przeznaczyc na szpital:p
Ale jeszcze chociaz z tydzien bym chciała sie "pokulac" zeby oni pojechali do domu..
Już ledwo co sie w kurtke dopinam..masakra;P

hejo..
Asik zdrowka dla synka, gratki za pomagajaca core :))
23may ja tez mam bardzo duzo rzeczy dla Małej, ona to chyba ma wiecej odemnie
Happy powodzonka w pracy :))
Madziu ciesz sie ze nogi ci nie puchna :D:D Ja pod koniec wrzesnia wchodzilam tylko w balerinki, zimno nie zimno ja zawsze w moich rozwalajacych sie balerinach :D

Własnie gdzie Milena ktora zawsze rano pisala, gdzie Papitka ktorej juz dlugo dlugo nie ma?

A tak wogole to nie chcialaby ktoras z was kupic ubranka do chrztu dla dziewczynki rozmar 74??? :-)

Magda, fakt ja też pościel miałam z polski, np. Rożek, i pościel antyalergiczna, witaminy D w kropelkach
Paulina12-racja ciekawe gdzie papitka

Masakra, poszłam spać dopiero o 4:30:szok: bo mały co chwilę się przebudzał i płakał i co mi się już przysypiało znów trzeba było wstać. W efekcie wyglądam dzisiaj jak zombi.

Damian dostał w nocy gorączki (38,7), podałam mu syrop przeciwgorączkowy i odpukać do tej pory nie ma temperatury. Kaszel też się nie pogorszył więc na razie wstrzymuję się z podaniem antybiotyku. Oby mu przeszło...

Magda Jak tak piszesz o wypychaniu nóżek itp. to przypomina mi się jak ja byłam w ciąży i jaki to piękny czas... ale najpiękniejsze jest to jak pierwszy raz przytulasz swoje maleństwo, niezapomniane uczucie

Mały śpi, Oliwia na podwórku się bawi to zmykam trochę ogarnąć w mieszkaniu

Paulina noo dobrze ze to nie lato:p chociaz czasem mi lekko puchna, bo widze jak mi gumka od skarpetek sie mocniej odznacza..
Happy noo mi wlasnie o te rzeczy tez chodzi.. mam część już rzeczy bo sobie po swietach przywiozlam.. ale wiadomo ze tam jeszcze czegos brakuje;)

Ale ja mam lenia... jeny.. a sprzatac trzeba.. ehh nic mi sie nie chce.. dzis chyba pojedziemy ogladnac lozka.. bo mamy takie sypialniane i pol pokoju zajmuje.. a wole takie co na dzien zloze i spokoj.. bo jak mala sie urodzi to czy lezaczek czy cos..

Aaa Happy my chyba jednak bedziemy probowali starac sie o mieszkanie z counsila.. ale to po wakacjach.. bo akurat tak sie ten kontrakt konczy.. ciekawe czy dostaniemy..;/

reklama
Czesc dziewczyny ;)
u nas po staremu, rano na spacerze bylysmy. mi zimno jak nie wiem, a Julce gdzie tam :-)
zaraz bedziemy miały obiadek ;D

Do góry