reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam dziewczynki :) mnie wczoraj ie bylo9 bo miałam troche spraw do załatwienia:/
No to w firmie dali mi potwierdzenie i w poniedziałek o 6:30 musze być pod firmą :)wiem ze łatwo nie bedzie ale ciesze sie :)
dzis rano byliśmy znów w klubie malucha i było super, maly juz po dzemce i obiadku dziś mamy rosołek :)
magda mi oststni miesiąc to tyle leciało ze bobasy bym karmic tym mogla :)

przepraszam ze nie odpisze wszystkim ale nie mam weny :zawstydzona/y:

reklama
co Wy tak dziewczyny ostatnio mało piszecie ? nie ma nawet co czytac ;/

u nas dzis pogoda do dupy, mała własnie wstała pospala 3 godziny wiec pewnie w nocy nie bedzie chciala spac ;D
jutro tata przyjezdza , ale na 2 dni tylko ;/

Happy czyli jednak sie cieszysz ze wracasz do pracy;) fajnie ze w tym klubie sie malemu podoba. A jacys polacy sa czy sami obcy?;) a ja dzis pomidorowke mam.. Noo mi tez leci i leci hehe
a karmilas malego cycem? Sorka moze pisalas ale ja nie pamietam.

Bola mnie rece po szczepionkach..;/ do tego glowa mnie boli.. No ale babka mowila ze moge sie troche zle czuc.. Do tego mala tak sie mocno rusza ze momentami przytrzymuje brzuch bo mam wrazenie ze skora mi peka:) :p

Magda dzisiaj oprócz mojego Dennisa była jeszcze trójka polskich dzieci:) ją karmiła tylko 6 tygodni :( współczuję boli głowy:( cieszę się ze wracam do pracy ale też bardzo się boję z domu muszę wyjść o 6 a wrócę o 15:30 to długo. No i boję się tego natłoku obowiązków..

23may- muszę dac radę ale pierwsze dni będą ciężkie
Edit...
Właśnie skończyłam sprzątać:) mieszkanko błyszczy :) mały dzielnie mi pomagał:) teraz jemy sobie owoce i pijemy herbatę z cytryna:)
A co wy porabiacie?

Ostatnia edycja:
weekendowo tu ;)

my po kąpaniu, lezymy i mała oglada bajke :-)

czekam ciagle na ta odpowiedz ze szkoły, zajęcia są od wrzesnia , czyli bede miec 4 miesiace wakacji w sumie :-)

23may- trzymam &&&&&& za pozytywną odpowiedź :tak:

mój mały już leży w łóżeczku i słyszę jak sobie podśpiewuje :-D pewnie za chwile zaśnie :tak:
ja czekam za moim S. ale on bedzie dopiero o 23:30, na szczeście dzis ostatni dzień i weekend wolny ma :-) a w pon. już idziemy razem :tak:

mam nadzieje ze bedzie pozytywna ;)

ja dzis porzadki robiłam w szafkach i sie przerazilam... zakaz kupowania Julce ubranek.. za duzo tego poprostu i wiekszosc nie noszona laduje na strychu ;/

reklama
Do góry