reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madziu czy dzis mijaja te dwa tygodnie???
Renata Ośki nie zly agent :D ciekawe jak dlugo by mu sie rodzenstwo mlodsze podobalo :-D
Vi witam sie, jestem Paulina mama pazdziernikowej Nikoli :))
Happy nie kazde dziecko musi miec od smoka krzywy zgryz. Moja smok tylko do spania i jak twardo usnie to smoczek zaraz wypluty
Asik ojj, juz nie dlugo i bedziesz odganiala adoratorow od Oliwci :))

U nas dzis piekna pogoda. O 11 ide z Luną na zastrzyk bo bidocka ma zapalenie oskrzeli.. A o 12 z Nikolą wychodzimy na spacerek :)) planuje na Wielkanoc przestawic sie na spacerowke, wygodniej mi bedzie zwlaszcza ze czekam tylko az sie ociepli i wyjezdzam na dzialke i tam siedziec bede. Wykanczanie domu zaczynamy niebawem wiec akurat bede wszystkiego pilnowala. A juz z dziadkami w domu wytrzymac nie moge :wściekła/y: tacy upierdliwi ze szok.

reklama
Hej laseczki
Zdążyłam się z samego rana pokłócić z K.:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y: mam takiego nerwa na niego, że szok.
W dodatku tv mi nie działa, co włączę to wyskakuje brak sygnału, choć sprawdzałam w ustawieniach i jest bardzo dobra..może to coś od nich..

Happy no właśnie małemu wychodzi kilka zębów na raz i dlatego taki marudny i płaczliwy
Rozanna dziękuję, ale ten mniejszy brzdąc to chłopczyk;) i zrób sobie suwaczek, zawsze lepiej będzie Cię zapamiętać
Magda to dobrze, że w ciągu tych 2 tyg. nie urodziłaś, lepiej dla małej jak dłużej posiedzi w brzuniu u mamy...a i jestem z okolic Gorzowa Wielkopolskiego
Renata ojj, niezły agencik z Twojego Oskara... koszyczek? po co cioci dwie dzidzie? nie ma co, dobry jest

edit
Paulina
fajnie, że niedługo będziecie na swoim. A na kiedy planujecie przeprowadzkę do nowego domku? co do Oliwi to już ma dwóch adoratorów... a jaka szczęśliwa bo nawet walentynki od nich dostała hehe

Ostatnia edycja:
Witam.

mnie coś żołądek napierdziela, ech znów. jeszcze plamienia jakiegoś dostałam.
ok 1 trzeba bedzie wstawić udka do piekarnika. wczoraj na obiad krupnik był. mniam, dzieciom smakowało i S też a ja samą kasze jadłam.
Dzieci w przedszkolu. zapomniałam napisać ale uczą się też angielskiego i Justynka co dzień przychodzi z nowym słówkiem, Marek jeszcze nieśmiało podchodzi do tego i nie chce mówic czego się nauczył nowego. super sprawa i nie musimy za te zajęcia nic płacić.

widzę temat smoczków, ciesze się że z Bartkiem nie będę miała problemu, on wybrzydza sztucznym uspokajaczem, zdecydowanie woli cyca.

Moilenaa Słodka dziewuszka z Natalki.

happy jejku jaka ładna pogoda u was. u mnie świeci słońce ale śniegu jeszcze lezy ze ho ho.

23 may Duża pannica z córy. a co do smoczka to Marek też długo chodził, ale pewnego razu zgubił go, jeden dzień płaczliwy był ale z czasem zapomniał, a jak niedawno porządku sie robiło i znalazł swojego starego smoka to włożył do buzi:-D, czterolatek normalnie.

dobra więcej nie nadrobię. muszę chyba się położyć.

Renata zabawny ten twoj synek:p:p hehe po co cioci dwoje dzieci:p chyba musisz pomyslec nad malenstwem:p
Paulina tak dzis mija te 2 tygodnie:p ale jak narazie to ciszaaaa:D chociaz dzis mała wariuje.. wczoraj taka spokojna byla a dzis tak skacze ze przez sen ja czułam.. zastanawia sie wyjść czy jeszcze poczekać hehe;) Zazdroszcze wlasnego domku;)))
Asik aa to daleko.. w Sulechowie siostra T mieszka, a on z Gorzowie kiedys ze szwagrem pracował w wakacje;)
Ewi super ze dzieciaki maja jezyk w szkole i to za darmo.. tylko sie cieszyc.. a dzieci szybko łapią.. no i wiadomo nastały takie czasy, że jezyk sie bardzo przydaje w zyciu;)

Ja sobie poprałam.. teraz siedze i wcinam kiwi.. nudy takie.. masakra..

hej dziewczyny ;p
moja spi jak wstanie to wezme ja na spacer na chwile, cieplo jest.. a z malym katarem moze wyjsc ;p

Paulina a co dziadkowie cie tak wkurzaja?

Ostatnia edycja:
O boziu, Mały się ciągle przekręca, jakoś ostatnio zrobiło mi się okropnie ciężko i tak bóle w podbrzuszu się pojawiły,momentami potwornie ściśnie :/

Dziewczyny ile przed terminem obniżył Wam się brzuszek???

23may co chwile ktores w pokoju jest, a jak sie powie zeby dali ci chwile spokoju to mysla ze sobie zarty robie. Cale szczescie ze babcia jeszcze pracuje to przez wiekszosc dnia jej w domu nie ma.
Asik mam nadzieje ze na Boże Narodzenie sie przeprowadzimy. Niby bedziemy "na swoim" ale to jest taki uklad ze moi rodzice wybudowali ten dom a konczymy go na polowe, czyli wsumie bedzie wspolny ale od 8 lipca 2014 bedzie moj i A. bo przepisywac bedziemy jak skoncze 18. I bedziemy tam razem mieszkac, mamy 150m2 wiec nikt nikomu nie bedzie przeszkadzal, a tu gnieciemy sie na 60m2 w siodemke z czego ja i rodzice moi mamy najmniejsze dwa pokoje.// Pamietam jak ja mialam tyle lat co ona i walentynke dostalam.. Bylam najszczesliwsza na swiecie haha :D
Madziu powiedz jej ze ciocia forumowa daje jej buziaka i mowi zeby jeszcze troche poczekala i podrosla :))
EWI udka z piekarnika... MNIAM
Inka ty juz koncowa... Mi brzuch obnizyl sie znacznie w 37tc ale nic sie nie dzialo do planowego cc. Termin z OM mialam na 21.10 a cc 15.10

W niedziele jade do tesciow po spacerowke.. Mała dzis odstawila taka pokazowke na polu ze szok :wściekła/y: Dopiero potem jej podwyzszylam troche gondole ale i tak duzo nie widziala i siedziala spokojnie moze 5 min i znowu ryk jakby ja ze skory obierali. Wracalam z nia na rekach a stare baby tak sie na mnie patrzyly jakby mialy mnie pozabijac ze 4miesieczne dziecko na rekach niose i samo trzyma glowke a wozek jedzie przed nami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Inka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)

Magda trzymaj nogi razem jeszcze:) Już się doczekać pewnie nie możesz:p

Przeczytałam wszystko ale jakoś brak sił;/ Widzę że pomysł z wątkiem na zdjęcia nie sprawdziła się no nic najwyżej usunę;/

Ja żyje w wiecznym kurzu i kartonach siostra Czarka się przeprowadza i pomagamy jej ufff już dzisiaj muszą oddać klucze od starego mieszkania ale w nowym kartonów a kartonów nie wiem czy w miesiąc się upora;P

Czesc...;)
A gdzie wy jestescie wszystkie??? Co tu sie dzieje??:)

Inka
o jeny moja mała to też tak sie rzuca.. dzis w nocy przez sen czułam jak po zebrach dostaje i przez sen czułam ból..

Kasiek trzymam, trzymam hehe;) Ojj tak juz sie doczekać nie moge;))

Wpadne pozniej zobaczyc czy cos sie tu ruszyło;)

Aaa od 3 dni leci mi duuuzo siary.. to normalne??:dry: Juz wczesniej sie pojawiała.. no ale teraz to masakra czuje mokro ciagle..

reklama
Witam.

ja kiepsko sie dziś czuję. nie mam sil na nic.
Paulina To tak jak moja teściowa jak widzi jak Bartka czasami trzymam na ręce a druga coś robię to non stop mówi ze skaleczę go tym.

Magda
TO raczej normalne, ja w pierwszych dwóch ciążach pod koniec zawsze tak miałam, normalnie koszulki zalewałam.

Do góry