reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magda,23may- bluza jest ocieplama od spodu ale dziś było rzeczywiłcie ciepło, ja założyłam bluzke z długim rękawem i kurtke ze skóry i było mi tak ciepło ze w rozpiętej szłam :)
23may- twoja mała to juz duza panna :) i jaka śliczna :-)

reklama
Milena jej no faktycznie ze luty nie ma 30 dni:D hehe juz ostatnio sie zastanawialam wlasnie czemu mowisz ze nie wiesz kiedy mała ma pół roku:D
23may jaka słodka:)) jeszcze dyda ciąga?? Pamietam jak mojego brata cięzko bylo oduczyć.. matko co to sie działo.. ale w końcu sie okazało że "pies zjadł" i nie bylo ratunku dla monia:D
Happy kurde zazdroszcze takiej pogody.. ale bym sie pogrzala na słonku.. mmmm;))

Kurde od tego dziąsła to aż pod okiem mnie skóra boli... szlak.. :angry:
Zaraz serialik:D

A oglądała ktoraś z was wczoraj "uwage" na tvn? Było o takiej dziewczynie co ponoc zagłodziła niepelnosprawnego syna..;/ to z mojego miasta i znam tą "mamusie"...;/

no moja bez cyca sie nie obejdzie, jak jej schowam to pol dnia spokoj pozniej sobie przypomni i juz placz bo 'sysa' jej wzieli ;)

magdea- ja teza słuszałam...boże jak można zagłodzić własne dziecko ?
23 may-mój mały wszedzie ze smoczkiem chodzi ale 14 kwietnia zabieram. najpier oducze go ssania w dzien a później w nocy :)

23may, happymum syn chrzestnego Nikoli sam zrezygnowal z "mućka" jak mial nie co ponad 2 lata, bylo to bodajze tydzien przed swietami a Kacper ma urodziny 8 grudnia. Sam swiadome wyrzucil przez balkon i nie ma :) obylo sie bez placzu, bez histerii.. Pampersow tez nie chce, jedynie na noc i sam sie nauczyl wszystkiego. Moim zdaniem nie trzeba odciagac na sile od smoczka, dziecko samo sie nauczy :))
Magda zaluje ze w PL nie ma kary smierci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak 6 letnie dziecko moze wazyc 6 kg? No bez jaj, moja Nikola wazy cos kolo 8kg a ma 4 i pol miesiaca... // kciuki za ząbka, ja od 2 miesiecy zapisuje sie do dentysty i zapisac sie nie moge, strach mnie ogarnia..

23may Jula to slicznotka mala, i te legginsy w panterke.. :-):-)

Tak o tym chlopcu.. nie wyobrazam sobie masakra.. a mamunia teraz sie zali ze nagonke na nia zrobili.. ale sory z niej taka matka jak..;/ ehh zobaczymy co ci prokuratorzy wybadaja.. znam kobitke co ma tez niepelnosprawnego syna i chlopak ma juz 16 lat chyba ale nigdy nie wygladal ze kosci mu przeswitywaly.. owszem mial swoje grymasy przy jedzeniu ale ta kobitka nigdy sie nie poddaje.. szkoda chlopca i tyle..

Szkoda , szkoda Magda. Ja to już słuchać nie mogę o dzieciach w wiadomościach . Jak nie 6tkę dzieci zabiła , to spaliła , to Madzia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak można :confused::confused::confused: Ja bym szczura nie zabiła , nawet widząc pająka , czy jakąś gąsienice to nie jestem w stanie na nią nadepnąć ...a gdzie tam dziecko :baffled::baffled::baffled::baffled: A matki mordują i na wolności są nosz ..... Jak Paulina pisze Kara śmierci tylko , może się by nauczyli że to nie jest bezkarne :no:

Oki ja mykam na łóżko . włączam polsat ( 50 pierwszych randek ) ;) już oglądałam , ale chwilę popatrzę i spać ;PP

dobranoc .

Ostatnia edycja:
reklama
no ja malej sila nie zabiore smooczka, bez przesady ;)

a co do tego dziecka zaglodzonego to matce zrobilabym tak samo ! zaglodzila.. zreszta kazda z takich bab powinna miec kare taka w jaki sposob zrobila cos dziecku

Do góry