reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
u nas też ładna pogoda, spacerek już zaliczyliśmy. Damian zasypia w łóżeczku a jak wstanie to muszę iść do sklepu po masło bo zapomniałam kupić... ach, ta skleroza.

A Oliwia była dziś bardzo niegrzeczna w przedszkolu... razem z koleżanką trochę poturbowały kolegę bo jak to ona stwierdziła: 'pierwszy zaczął i ciągnął nas za włosy'

Happy wow, ale mały dał Ci pospać
23may zdrówka dla Juleczki

Hej;-))
Happy ty to masz złote dziecko:D
Asik haha ja tez bylam i masła zapomnialam kupić:p trzeba bedzie drugi raz;-)

Noo u nas tez ladnie, ale tylko dlatego ze wyszlo slonce, bo tak to wieje i zimnoo jest...
U nas bez zmian.. mała dzis wyjatkowo spokojna.. az dziwne... no ale zobaczymy jak przyjdzie jej godzina.. cos mnie plecy dzis bola..

magda ty juz prawie 34tc ale to leci ;)) pamietam dopiero co ja w tym bylam a to juz 2 lata ;) jak mala sie nie urodzi w ciagu 2 tyg to na kiedy masz termin?

Milena ja swego czasu dostawałam zasiłek na Oliwię i też nie pracowałam. Chodzi o to, ze pobierając go nie możesz podjąć żadnej pracy
Ja miałam brać jako opiekę nad mamą ... Ale nie dadzą żeby dostać trzeba pracować i ZREZYGNOWAĆ z pracy .. pozmieniali coś ..

A u nas dziś nuudno.. poprałam , poprasowałam , całą kuchnię posprzątałam i odpoczywam chwilę bo Niutka śpi :-)
Z racji tego że nie wiem kiedy Natalia obchodzi 6 miesiecy , Macie moją półroczną księżniczkę ;):tak:
DSCF0549.jpg

edit. Aha zapomniałam . Moja Marcheweczka ;))
DSCF0546.jpg

Ostatnia edycja:
no to my juz po spacerku :)
magda,asik- moj maly faktycznie potrafi dlugo spac
milena- mała słodka :)

moj maly spi a S. w pracy to mam chwile dla siebie:)

prosze zdjecia z naszego spacerku :)IMG_0210.jpgIMG_0211.jpgIMG_0214.jpg

Ostatnia edycja:
23 may te 2 tygodnie mijaja jutro hehe;) a tak to na 17 kwietnia dopiero.. szczerze mowiac juz jestem zmeczona ta ciążą..ehh..
Milena jaka slodka Natka;)) a moglabys mi objasnic o co biega z ta półrocznicą?? bo ja nie czaje..;D
Happy widze ze u was to naprawde ccieplo jak mały w samej bluzie:D zazdroszcze pogody;)))

Moja dzidziulka bardzo ale to bardzo dziś spokojna... ciekawe czemu... Jak dłuższą chwile sie nie rusza to musze ją zaczepiać żeby dała mi znak że u niej OK ;-))
Na dodatek dziąsło mi lekko spuchło.. szlak by to trafił.. juz powiedziałam do mojego T że jak jeszcze ktoś mi powie że boli go ząb to kupie karabin i bede strzelac:D
Najpierw on jeczal jeczal jak mowilam zeby szedl do dentysty to poszedl jak napuchl... pozniej moja mama wyrwala zeba i przez 4dni mowila ze ja mega boli, nie moze jesc itp.. Pozniej siostra T mowi ze byla u dentysty bo tak ja ząb bolał.. sie nasluchałam i mnie dopadło.. mam nadzieje że płukanie szałwią pomoże.. bo tak to do dentysty będe musiała jeszcze iść..;/;/

magda to trzymamy kciuki zeby mala wytrzymala do kwietnia ;))

happy u Was juz tak ciepło ? ;)

a to macie tez moja Julke :)

2013-02-27-171.jpg2013-02-27-167.jpg

reklama
Happy Mały śliczny ;)
23may Twoja to już pannica ;) Śliczna ;)
Magda z półrocznica Natalii ? hm Natalia jest z 30 sierpnia. więc pół roku powinna mieć 30lutego....a luty nie ma 30dni ;) rozumiesz ? :tak: I Oby ząb przestał boleć :)

Do góry