reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
heja niewiasty.

Vi witaj spowrotem. :)

Happy ja na zszarzalą skore, wychodzące wlosy i rozdwajające sie paznokcie brałam skrzyp polny.

My zaraz sie ubiaramy i jedziemy. chlopcy podjarani jakby nie na pogrzeb a na wakacje jechali.

Wczoraj mały przed zaśnięciem bardzo płakał :( posmarowałam mu dziąsła żelem i po ok.15 minutach zasnął. Nocka była w miarę dobra. A dzisiaj od samego rana jest marudny...

Mirabelka
dużo zdrówka
Happy co do witamin nie pomogę bo ja żadnych nie biorę. W ciąży wypróbowałam chyba wszystkie i po każdych wymiotowałam
Renata takie już są dzieci, nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji

Dominisia masakra i jaki jest cel ścięcia tych włosów.

magda oj ja te przepowiadajace doskonale pamietam zupelnie tak samo mialam, i na dodatek regularnie, nAJLEPIEJ WZIAC CIEPLY PRYSZNIC, NIE GORĄCY i odczekac troche, aLBO przejda albo sie nasilą.

Inka18 gratulacje.
archideis witaj.

nisiula zdrówka dla córci.

co do witamin ja biorę takie o Ladeevit. pełen zestraw i do tego jeszcze kwasy omega.

a co u mnie.
dzieci w końcu do szkoły poszły, w poniedziałek Bartek miał szczepionkę, waga 6.400 i 64 cm długości.
ja sie zastanawiam co na obiad zrobić, lodówka świeci pustkami, dzieci wrócą dopiero ok 16, a z nimi S bo ma dyżur w przedszkolu.

Hejoł laski :-) Zębów jak nie było widać tak nie widać do tej pory :-p Już jestem trochę ciekawa ich , a z drugiej strony już je czuje przy karmieniu mimo że jeszcze nie są na wierzchu :-D:-D Nic mi się dziś nie chcę ;/ , miałam się starać o zasiłek opiekuńczy, że opiekuje się mamą i nie dostanę ...żeby dostać musiała bym zrezygnować z pracy żeby się zająć , a ja nie mam z czego rezygnować i dupa zbita .
Moja mama to w ogóle dobra jest hahaha , taaaaaka zła że nie może pracować przez rok.a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka podjarana bo dostanie kopertę pod blokiem ( miejsce parkingowe dla inwalidów ) i nie będzie się przejmować czy będzie miała gdzie zaparkować :-)

Dużo zdrówka Mirabelka . :happy2:

Ewi Kawał chłopa z Bartusia . ;))) Ja szczepienie mam w poniedziałek - zobaczymy ile sobie ważymy . koło 8-9kg . :tak:

Ty sie tak nie przejmuj tą pracą Happy, dasz rade, to tylko kilka godzin dziennie, odpoczniesz troszkę od synka . i tobie i jemu dobrze zrobi odpoczynek od siebie na wzajem :-D aaa i gratkii za Obślinione buziaczki ;)

Miłego DNIA ! ;D

Milena ja swego czasu dostawałam zasiłek na Oliwię i też nie pracowałam. Chodzi o to, ze pobierając go nie możesz podjąć żadnej pracy

Hej dziewczyny u nas nocka świetnie, mały zasnął ok. 20 a obudził się o 9:22 :tak: Pobudka tylko jedna :tak: Więc jesteśmy wyspani

reklama
Do góry