reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
happy a dobrze :-)
dziewczynki zdrowe, czasami psocą ;-) a poza tyhm bez zmian :-p
chciałam was nadrobic ale widze że większość nowych mam .. więc nawet mnie nie znaja :-p
to co ja się bedę wam wcinać ;-)

musze zacząć od poczatku :-p

No ostatnio sporo jest nowych mam ale stare też się czasem pojawiają:)

Dziewczyny znacie jakieś dobre i mocne witaminy kobiet?

Ostatnia edycja:
Vi gdzies ty byla jak cie nie bylo?? :D
Happy witaminy Centrum sa bardzo dobre. Ja te ciazowe to z centrum wlasnie bo po innych mnie mdlilo.. Ogolnie nie lubie brac tabsow zadnych.. Nawet witamin..

wampi ja mam skonczony kurs florystyki ;)) i ide zaocznie ;)

Julka od kataru ma takie zaplakane oczka ze az.. ale katarek postanowila ze sama bedzie odciagac ;)

studium medyczne - farmaceuta ;)
Trzymam &&&&&&& ;)

bo jak dzwoniłam za pierwszym razem to nie odebrał..
W końcu to lekarz , nie zawsze ma czas .. ja jak rano chce kartę wyciągnąć to 10x trzeba dzwonić , bo albo zajęte , albo nie odbierają .

hej :-p
pamieta mnie ktoś jeszcze :D
Noo peeeeeewka :-) Witaj z powrotem .;P

A u nas bez zmian ;) Natalia śpi od 30min . :-p Mam chwile dla siebie . ale za trochę idę na łóżeczko ;) Jutro chyba się zbiorę do gin po wynik cytologi

Magda-ją też nielubie tabletek, ale teraz już chyba muszę bo włosy wypadają garściami, paznokcie rozdwajaja a skórę mam szarą... niestety...

Moim marzeniem zawsze było skończyć studia parapsychologiczne :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry