reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy niezły pomysł z wkładaniem kołyski do łóżeczka. Najważniejsze, że cel osiągnięty

Idę śpiochać, przespanej nocki życzę

reklama
happymum- zgadza się ;) aby im się tylko dobrze spało i ząbki nie dokuczały:)

Ja też mykam spać dobranoc i spokojnej nocy happymum . do jutra mam nadzieję ;)

Ostatnia edycja:
Hej.
Tak wiem ze czytanie na forum to glupota ale nie ma chwili zebym o tym nie myslala.. Chcialabym zebysmy daly rade jak najdluzej bo tak bedzie lepiej dla malej i dla mnie tez.. Bo nie wyobrazam sobie ja zostawic w szpitalu a ja w domu.. Serce by mi chyba wyskoczylo.. Wiem ze dla niej bedzie tam lepiej i bezpieczniej ale to tak dziwnie.. Od razu nachodzi mnie mysl o matkach ktore zostawiaja swoje dzieci lub je porzucaja i czy je to nie boli? Kurde nie mam pojecia jak twardym czlowiekiem trzeba byc w takiej sytuacji..
Dzis w nocy tylko raz na siku szlam hehe. Myszka dopiero niedawno dala znac ze tez juz nie spi;) mi cos sie spac nie chce.. T poszedl do pracy a ja wlaczylam tv sobie;)

Hejka. Pamietacie mnie???? wrocilam. :) oddali neta!!!!!

nie nadrobie .. szczegolnie dziś. tak mi glowa boli, ze nawet nie probuje ;/

witam nowe mamy :)
U nas chorobowo. Oskar od wtoeku w domu siedzi, kaszle jak stary palacz. taki ma duszący kaszel, jak ataku dostanie to tak z godzine szczeka. Mial miec dziś zabieg, ale przelozylam na 18 marca.

sniegu u nas znowu napadalo tyle ze gdyby nie kolega i jego traktor to bysmy byli uwiezieni na tym wydupiu.Gminne plugi nie pamietaja zeby i u nas odsniezyc, mam dziecko szkolne do przystanku dowiezc trzeba. Oni mają to na dnie tylka. Pajace. Takiego ch.. podatek gminny zaplace.

ide drugą kawe zrobie bo mi zaraz czaszke rozsadzi ;/

Witajcie
U nas nocka z dwiema pobudkami była ale dałam smoczka i zasypiał dalej, więc nie było tak źle:-) Teraz też już się kręciwięc zaraz się obudzi na dobre.

Magda rozumiem, że jesteś podenerwowana całą sytuacją ale tak jak napisała Kasiek nic dobrego nie wyniknie z nakręcania się i doszukiwania na siłę jakichś objawów.
RenataT pewnie, że pamiętamy:tak: widzę, że u Was z odśnieżaniem tak samo- jak samemu się nie odgarnie to przejść nie idzie. Dużo zdrówka dla dzieci i oby ból głowy szybko minął

Dzieeń Dobry Mamusie;)

Magda - Nie denerwuj się ;) wszystko będzie dobrze:)

Renata- Witaj ;)

Mój maluszek przespał całą nocke tylko obudził się o 6 i poleżeliśmy do 7:30 aż tata wrócił ;) Alanek pobawil się z tatusiem i teraz został ze mną bo ''dada'' odpoczywa ;) Kurcze tak marudzi przez te ząbki ale juz chyba może być tylko lepiej ;) :tak:

renataT-pamietamy , zdrówka dla synka

u nas noc znow koszmarna maly plakał przez sen a ja juz nie wiedziałam co robić ale za to wstał w niezłym humorze i moze dzien bedzie w miare

reklama
happy - czyli w sumie noc miałaś nie ciekawą ;) dobrze że chociarz teraz Dennisek ma humor ;)  a ja sobie przespałam całą noc więc szczerze współczuje ;) pewnie zmęczona jestes;)

5.jpgAlanek i ja ;) Zdjęcie straszne zrobione rano jeszcze rozmazana :( wrrr... kto pozwolił takie zdjęcie zrobić :) Ale najważniejsze że niunio dobrze wyszedł hehe ;D

Do góry