reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mój robaczek właśnie usną.. ledwo ale usną dałam mu ibum więc pośpi może dłużej niż zawsze. A więc zostałam sama mój przyszły ślubny na noc w pracy ;( i co ja będę robić;)

reklama
mój w domu ale zaraz idzie spać bo na rano do pracy, a ja posiedze na BB i pogglądam telewizje :)

kasiek cudowna sesja :tak: i śliczna z ciebie kobietka :)

Ostatnia edycja:
Po prostu padam na twarz... małego ciągle na rękach nosiłam a i tak popłakiwał:-( zajrzałam mu do buziaka i ma napuchnięte dziąsła w miejscu dolnych dwójek i górnych jedynek:szok: Wcześniej jak mu zęby wychodziły to po jednym i jedynym objawem było ślinienie. A teraz... ach, szkoda gadać...

Ogólnie nie wierzę w przesądy ale Damianowi nie obcinam włosów bo specjalnie dużo to ich nie ma- łysek mój mały:-)

A my jutro znów do logopedy z Oliwią, ale mi się nie chce...

reklama
Do góry