reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

młodamama- nie mama co narzekać bo przez ostatnie pół roku na palcach jednej reki bym wyliczyła nocki których mały nie przespał, a teraz troche nie wyspana jestem ale wypije kawe i bedzie dobrze :)

reklama
happy - No to dobrze :) ja też dopiero skończyłam kawe pić :) bo niby spałam całą noc ale jakaś obolała wstałam i chodziłam jak pijana a po kawie lepiej juz he :)

Happy - ja już troche z rana ogarnełam mieszkanie ale jeszcze trochę zostało a mój niunio jeszcze na rozwala swoich zabawek to juz wogle hehe ;))

Witam dziewczynki.

Kasiek Domi sliczna dziewczynka :) A ty pieknie wygladasz. Az sie swojego slubu doczekac nie moge :))
Mlodamama1806 dodawaj zdjecia do watku do tego przeznaczonego. Po to on jest :))
Happy i jak tam Dennisio??
Milena jednak nie dalam na spiocha. Po 20 sie obudzila, umylam ja zjadla 170ml mleka i spala o 21:20 spowrotem :))

Moj luby jutro o 6 wyjezdza. Smutno troche. Dzis jedziemy do tesciow, a raczej do tesciowej bo jedziemy specjalnie tak zeby tesc byl w pracy, sa strasznie oburzeni bo A. byl trzy tygodnie a my z Małą ani raz do nich nie pojechalismy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Teraz A. nie bedzie ponad miesiac to napewno tam nie pojade. Jak chca to niech przyjada, i tak pewnie tego nie zrobia bo zal 20zl na paliwo zeby przejechac niecale 20km w jedna strone :wściekła/y:

Mój mały żółwik śpi ;) więc mam chwile dla siebie ;) własnie zrobiłam sobie 7 warkoczyków żeby wlosy się pofalowały ;) Ciekawe co z tego wyjdzie:):-)

reklama
Do góry