reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asik,mlodamama-współczuję usypiania, mój zasnął idealnie ale chwilę temu sue obudził z płaczem dałam mu strop i picie i narazie jest cisza

reklama
Młodamama a no idą ząbki, idą. Na szczęście z zasypianiem nie było problemu, pokręcił się w łóżeczku i zasnął

Happy oj, biedne te nasze maluszki, tak się męczą z tym ząbkowaniem

Ostatnia edycja:
happy - tylko dziś miałam taki problem zawsze głowa do podusi i niunia nie ma;) zawsze jest ten pierwszy raz;)

Asik - no to dobrze ;) grzeczny ten twój synuś;)

Młodamama a żebyś wiedziała, że grzeczny ( o ile ząbkowanie nie dokucza). Oliwia też taka była ale teraz nadrabia.
Happy ja Damiana od urodzenia kładłam do łóżeczka i zawsze zasypiał sam. Czasami się zdarzyło, że miał gorszy dzień i płakał to go nie brałam tylko siadałam obok, głaskałam, śpiewałam itp

asik-umniejsza było trochę inaczej jaj byl mały to przez kolki spał w lezaczku-bujaczku, który wstawialismy do lozeczka ale jak miał ok.3miesiące to nauczyłam go spać w lozeczku

reklama
asik- no niestety każdy dzidziuś musi czasem pomarudzić:) taka kolej rzeczy :)

happymum- u mnie doładnie tak samo było z leżaczkiem tylko nie dlatego że miał kolki po prostu nie chciał w czym innym spac :)

Do góry