reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asik Po to jesteśmy żeby się mieć komu wygadać :tak: Faktycznie mało się widzicie, ale ''ktoś zarabiać musi'' ... :baffled: P niby wraca na 16-tą , ale i tak zmęczony i głodny . zanim zje i odpocznie jest późno, że tylko mała wykąpie ( albo aż ją wykąpie :-D ) i idzie spać ..
Póki co śpi mi , ale jak będzie problem z kupką to dam jej jabłka trochę . w końcu chyba nie musi być kupki codziennie .

Paulina Oj tak Asik dobrze napisała , torcik piękny , ale ty nam Nikole pokaż ... Albo WAS razem ; PP

reklama
Hej dziewuszki;)
Jestem na biezaco co u was.. ale nie mam weny tworczej zeby wam odp..;/
Mała tak mi dziś dawała od 3 ze spac nie mogłam.. za bardzo zostala pochwalona ze daje spac w nocy, hehe;)
Ja juz dzis troche prania ubranek zrobilam, ale samych takich "mini-małych".. cos czuje ze na dniach sie urodzi.. Bardzo brzuch mi sie obnizyl, skoro T zauwazyl to musi byc juz nisko.. pokazywalam mamie i tez mowila ze nisko jest.. ehh ta moja zabka.. tak sie martwie o nia.. nie boje sie w ogole porodu.. bo i tak prawdopodobnie czeka mnie cesarka.. no ale chce zeby ona dala rade z oddychaniem..

Leze ciagle.. a mała sie tak rzuca w brzuszku ze szok.. chcialabym zeby dala rade jeszcze tak ze 2 tyg, zebysmy na spokojnie sie przygotowali na jej przyjscie.. mimo ze ona zostanie w szpitalu, no ale chce miec gotowe na cacy wszystko..
Ehh tez chyba mam jakis gorszy dzionek..

No ja dopiero teraz ;)

japaneczka ja też cię nie kojarze ;/
Paulina fajnie ze chrzciny udane, pokaż nam zdj Małej ;D
Milenaa, no mogłysmy zaczekac do teraz a nie haha ;) śliwki na kupke podobno tez sa dobre ;)
magda duuuzo zdrówka dla was i oby jak najdłuzej mała się nie pchała na świat ;)

23may Witaj .

Magda Wsio będzie ok kochana. :tak: Nie martw się zbyt dużo . A porodu nie ma się co bać . czemu czeka cie CC ??

Mi dziś wysłali butelke z aventu . zaraz testuje może załapie ;PP

Obudziła się , dałam jej moje mleko w niej i
coś ty : gryzieeeee ją tylko:-D:-D Poczekam aż będzie taka naprawdę głodna , i nie dam cycka póki mi choć 20ml z butli nie wydoi ;PP :-)

23may dzieki, mam nadzieje ze bedziemy sie jakos kulać jeszcze przez jakiś czas:)
Milena noo ostatnio tez juz szykowali mnie na cesarke, bo skurcze byly ale bez rozwarcia na ani jeden cm, i jesli skurcze by nie przeszly to by zrobili cesarke,, dzieki tym tabletkom sie wyciszyly skurcze.. No ale zobaczymy jak bedzie przy kolejnym razie

T wlasnie na zakupach jest, kupil szlafrok.. ciekawe czy taki jak chcialam, kapcie pod prysznic, recznik.. ciekawe ciekawe:D nawet zaszedl sam z siebie do drogerii spraawdzic czy sa pampersy w promocji i byly wiec mowil ze wezmie 2 ostatnie paczki bo sa;) Przejety tatusiek w akcji:)

Magda No T się przejął ;-) Ale to dobrze , nic tylko się cieszyć . Mi rozwarcie też wolno szło :no: Ok godziny 1 w nocy miałam zaledwie 3cm.. a potem nagle rodzę :-D:-D Kochana no ale nie ma się co nastawiać na CC , bo potem możesz się zawieść ;-);-) A co wolisz mieć CC czy raczej chciała byś SN ??

Moja mama ledwo z komisji wróciła ... Ma 1 stopień niepełnosprawności . I rok wolnego z pracy :tak::tak: - kiedy ona już marudzi że nie może w domu usiedzieć ..

reklama
Do góry