reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Milena ja bym wolała rodzić SN;) bo jak slyszalam z opowiesci i ogolnie poczytalam o CC to masakra.. mi jakby wtedy zrobili w czwartek to bylabym w znieczuleniu ogólnym;/

Magda trzymam mocno kciuki ( &&&&&&&&&&&& ) za poród SN . Oczywiście szybciutki :-)

Natalia śpi już 30min ... a ja się nudzę .

dziekuje dziewczyny. Jutro dodam zdjecia bo dzis juz padam. Buziaki milego wieczorku :))

Madzia trzymajcie sie jak najdluzej!!

Hello ; ))
Zawiewa tu weekendem a dopiero Wtorek .
Dziewczyny obudźcie się :tak::tak:
Happy Co się dzieje ??

U nas wszystko po staremu .. ;P

witam dziewczyny, Dennis wstał dzisiaj o 8, od kilku dni wstaje o 8 a nie o 9... chyba potrzebuje już mniej snu i od dzisiaj kładę go godzinę później czyli o 21

Milena- wszystko naraz, czeka mnie powrót do pracy, ostatnio często klucze się z Seba i mały daje w kość przez zabkowanie... a jeszcze hormony buzuja przez implant i @ mam już 10dni

Happy jak ci do 8 śpi to cud dziecko :tak: Moja 7 i zabawa pełną parą :-D Do pracy to ja bym poszła a nie mam możliwości ;/ Ząbkowania współczuje , ale jak to przy dzieciach ''trzeba przeczekać'' ... A 10dniowej @ współczuje .. Ja jeszcze oczekuje pierwszej po porodzie , i jakoś jej nie widać , myślałam że dostane po tym bólu jajnika , ale NIC na to nie wskazuje . No cóż tylko sie cieszyć że jej nie ma ; ) tylko znowu od czego ten ból był ;/

Moja mama dziś w Krakowie w szpitalu na badaniach . Teraz co kilka dni przez rok będzie jeździć :szok: A Natalia leży i męczy misie :-D:-D

tak mały zawsze spał dużo w nocy, teraz juz śpi coraz mniej, bo w sumie duży już jest...
właśnie dzwoniła do pracy i wracam od 4.03... strasznie się boję... niewiem jak sobie że wszystkim poradzę...no i jak wytrzymam 9 h bez małego:)

współczuję twojej mamę takich wycieczek...

reklama
Ale nas zasypało w nocy, wszędzie biało. Idziemy po obiedzie na saneczki :)

Milena
dzięki. Ogólnie wczoraj miałam gorszy dzień bo tak to staram się cieszyć tym co mam bo kiedyś K. pracował za granicą i widywaliśmy się tylko parę dni w miesiącu. Mało się widzimy ale K. zawsze stara się poświęcić choć chwilkę dla mnie i dzieci. A jak Natalia, pociągnęła butlę jak zgłodniała?
Magda to się T. przeją rolą tatusia, fajnie. Trzymajcie się w 2paku jak najdłużej!
Happy współczuję ząbkowania i tak długiej @! Na pewno sobie poradzisz po powrocie do pracy, jesteś silną kobietą -dasz radę! A nawet jak będziesz wykończona i nie posprzątasz czy nie zrobisz obiadu nic się nie stanie

Do góry