reklama
G
guest-1673535084
Gość
dziekuje dziewczyny. Jutro dodam zdjecia bo dzis juz padam. Buziaki milego wieczorku )
Madzia trzymajcie sie jak najdluzej!!
Madzia trzymajcie sie jak najdluzej!!
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
sorkie dziewczyny ze dziś sie nie udzielałam ale miałąm koszmarny dzień:/
jutro nadrobie dobranoc:*
jutro nadrobie dobranoc:*
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
witam dziewczyny, Dennis wstał dzisiaj o 8, od kilku dni wstaje o 8 a nie o 9... chyba potrzebuje już mniej snu i od dzisiaj kładę go godzinę później czyli o 21
Milena- wszystko naraz, czeka mnie powrót do pracy, ostatnio często klucze się z Seba i mały daje w kość przez zabkowanie... a jeszcze hormony buzuja przez implant i @ mam już 10dni
Milena- wszystko naraz, czeka mnie powrót do pracy, ostatnio często klucze się z Seba i mały daje w kość przez zabkowanie... a jeszcze hormony buzuja przez implant i @ mam już 10dni
Happy jak ci do 8 śpi to cud dziecko Moja 7 i zabawa pełną parą Do pracy to ja bym poszła a nie mam możliwości ;/ Ząbkowania współczuje , ale jak to przy dzieciach ''trzeba przeczekać'' ... A 10dniowej @ współczuje .. Ja jeszcze oczekuje pierwszej po porodzie , i jakoś jej nie widać , myślałam że dostane po tym bólu jajnika , ale NIC na to nie wskazuje . No cóż tylko sie cieszyć że jej nie ma ; ) tylko znowu od czego ten ból był ;/
Moja mama dziś w Krakowie w szpitalu na badaniach . Teraz co kilka dni przez rok będzie jeździć A Natalia leży i męczy misie
Moja mama dziś w Krakowie w szpitalu na badaniach . Teraz co kilka dni przez rok będzie jeździć A Natalia leży i męczy misie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
tak mały zawsze spał dużo w nocy, teraz juz śpi coraz mniej, bo w sumie duży już jest...
właśnie dzwoniła do pracy i wracam od 4.03... strasznie się boję... niewiem jak sobie że wszystkim poradzę...no i jak wytrzymam 9 h bez małego
współczuję twojej mamę takich wycieczek...
właśnie dzwoniła do pracy i wracam od 4.03... strasznie się boję... niewiem jak sobie że wszystkim poradzę...no i jak wytrzymam 9 h bez małego
współczuję twojej mamę takich wycieczek...
reklama
Ale nas zasypało w nocy, wszędzie biało. Idziemy po obiedzie na saneczki
Milena dzięki. Ogólnie wczoraj miałam gorszy dzień bo tak to staram się cieszyć tym co mam bo kiedyś K. pracował za granicą i widywaliśmy się tylko parę dni w miesiącu. Mało się widzimy ale K. zawsze stara się poświęcić choć chwilkę dla mnie i dzieci. A jak Natalia, pociągnęła butlę jak zgłodniała?
Magda to się T. przeją rolą tatusia, fajnie. Trzymajcie się w 2paku jak najdłużej!
Happy współczuję ząbkowania i tak długiej @! Na pewno sobie poradzisz po powrocie do pracy, jesteś silną kobietą -dasz radę! A nawet jak będziesz wykończona i nie posprzątasz czy nie zrobisz obiadu nic się nie stanie
Milena dzięki. Ogólnie wczoraj miałam gorszy dzień bo tak to staram się cieszyć tym co mam bo kiedyś K. pracował za granicą i widywaliśmy się tylko parę dni w miesiącu. Mało się widzimy ale K. zawsze stara się poświęcić choć chwilkę dla mnie i dzieci. A jak Natalia, pociągnęła butlę jak zgłodniała?
Magda to się T. przeją rolą tatusia, fajnie. Trzymajcie się w 2paku jak najdłużej!
Happy współczuję ząbkowania i tak długiej @! Na pewno sobie poradzisz po powrocie do pracy, jesteś silną kobietą -dasz radę! A nawet jak będziesz wykończona i nie posprzątasz czy nie zrobisz obiadu nic się nie stanie