reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie,
Nie odzywam sie bo Bartek mi sie pochorowal, tydz temu w poniedzialek mial temp 39 ciezko bylo zbic wiec poszlam do lekarza, okazalo sie ze ma lekko czerwone gardlo mialam psiukac hasco spetem i dawac neosine plus cos od goraczki ale w czwartek wieczorem Bartek zaczal kaszlec a w piatek odstalismy zastrzyki az 10 po 2 dziennie, dzis mial juz 8, jutro rano ostatni i po tym kontrola.
Happy Ty sie ciesz ze tyle spi moj zaczal 2 tyg temu przesypiac noce ale zasypia o 22 wstaje 5-6:-p

reklama
Witam ;)

happymum na zabki lekarz polecil nam przeciwbolowo paracetamol w czopkach, nie czesciej niz co 6 godzin i dziala cuda. Stosujemy jeszcze viburcol jak juz jest ciezki dramat ale u Ciebie chyba nie ma? (nie mieszkasz w PL?)

zazdroszcze Wam troche tego spania w nocy. U nas bylo super jeszcze jakis miesiac temu. Teraz Mala budzi sie w nocy 2 razy na karmienie. Zwiekszone potrzeby? Najgorzej jest jak wstanie o 5.. Dzisiaj byl sukces, bo sen trwal do 8 :)))))

pozdrawiam

Anula Duzo , dużo zdrówka dla Synka .. SUper że już nocki ok ; ))
Mamowyswiat 2 pobudki w nocy to źle ? :sorry: Moja Potrafi wstać z 5 :-D:-D

Ale nudziory ...

Witam mamy ;)

happy- &&&& za powrót do pracy ;)
magda zdrówka dla małego ;]

ja dzis kupiłam malej buty i sie zaafascynowalo dziecko. ciagle krzyczy 'MAMA BU' :-)

hej wam czytam was dosc na bierzaco ale nie mialam jak wam odpisywac ... :) magda my chyba mamay cos wspolnego jak tak opisujesz bo mi brzuch opadl juz 2 tyg temu a 14.02 bylam u lekarza to szyjka sie skrocila i zapytal czy to moje 2 dziecko ja ze nie i on powiedzial ze mala pcha sie na swiat no i zalecil mi ze mam nie lezec na lewym boku nie glaskac brzucha i jak siedze na fotelu to jak on to nazwal na "krolewicza" :) i w sumie nie wiem czy tez na dniach albo dzisiaj sie nie zacznie bo cala noc mnie brzuch bolal no spa nie pomagala i tak nogi mnie dziwnie bola tzn uda od srodka jakbym miala zakwasy ... powiedzcie dziewczyny jak to u was bylo przed porodem ??? bo nie wiem co mam robic pakowac sie w razie w czy do lekarza ... a to moj brzuchol 33 tydzien Obraz 007.jpgObraz 011.jpg

Milenka sliczna ta twoja malutka :)

i PRzepraszam ze tylko tak na temat swoj :zawstydzona/y:

reklama
Do góry