reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dobry wieczór :) Powiem tak: w internetowych sprawach jestem nowa, ale muszę przyznać, że aż mnie wbiło wraz z krzesłem w podłogę jak zobaczyłam ile stron ma wątek głowny... Wybaczcie więc śmiałość, ale może warto od czasu do czasu zarchiwizować starsze wpisy? To tylko taka mała sugestia, bo "nowa" jak ja, nie jest w stanie się w tym odnaleźć. Nie jestem tylko pewna, czy mój głos będzie usłyszany przez odpowiednią osobę od moderacji. Jeśli uważacie, że to zbędne, oczywiście nie będę się spierać. Taki mały żuczek nie może się z Wami równać :)))) Pozdrawiam

reklama
Mamowyświat nie widzę takiej potrzeby wątek jest chyba od 2005 roku niektórych mam nie ma już nikt nie czyta tego wszystkiego. Wystarczy być i udzielać się na bieżąco nie widzę innej rady. Na pewno dasz radę wbić się w temat i pisać teraz a nie czytać to co było 8 lat temu

cześć dziewuszki:*
co tam u was słychać jak wasze malenstwa?
u mnie leci mała troche dzisiaj niespokojna chyba ją brzuszek boli
U nas świetnie :-) Pomasuj Karolince brzuszek . I tak podpowiem :p Zdób nowy suwaczek .

Tak sobie pomyślałam nie chcecie wątku oddzielnie ze zdjęciami i oddzielnie z komentarzami np.
Kasia ty masz zawsze dobre pomysły . Tak samo jak z tematem listy dzieciaków . Ja osobiście wrzucam zdjęcia a potem je kasuję także mi to jest obojętne czy są tu czy w oddzielnym wątku , ale jestem jak najbardziej na TAK .

Dobry wieczór :) Powiem tak: w internetowych sprawach jestem nowa, ale muszę przyznać, że aż mnie wbiło wraz z krzesłem w podłogę jak zobaczyłam ile stron ma wątek głowny... Wybaczcie więc śmiałość, ale może warto od czasu do czasu zarchiwizować starsze wpisy? To tylko taka mała sugestia, bo "nowa" jak ja, nie jest w stanie się w tym odnaleźć. Nie jestem tylko pewna, czy mój głos będzie usłyszany przez odpowiednią osobę od moderacji. Jeśli uważacie, że to zbędne, oczywiście nie będę się spierać. Taki mały żuczek nie może się z Wami równać :)))) Pozdrawiam
Kasiek już wszystko napisała .. Nikt tu nie każe Czytać nowym wątku od pierwszej strony . Wystarczy być na bieżąco .

Ale mi się dziś dłuży dzień ..

Aleeez tu wieje nam nudą ;D

mamowyswiat poczytaj kilka ost stron i sie wbijesz ;p
w sumie jak nie mam co robic na necie to czytam jakies stare posty ;P

Milena dokładnie i tak się jej w ustawieniech kasuje ale np. jak ktoś ma dłuższą przerwę a macie małe dzieci a ktoś nowy przyjdzie to po co wertować 30 stron

Kasiek No tak :tak::tak: Założyć nowy wątek zdjęcia i będzie szybko i łatwo pooglądać, i tam niech każdy ma najlepiej jeden post który edytuję np i wstawia swoje zdjęcia . wtedy będzie przejrzyście , co ty na to ?

edit .
23may
No prosze prosze http://olkuszanin.pl/aktualnosci/z-regionu/1328-nowe-lozka-porodowe szukałam czego innego a to znalazłam .;D Trzeba było teraz rodzić ; DD I DARMOWE znieczulenie zewnątrzoponowe ;P

Dobra spadam spać ... dobrej nocy ;P

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki
Nie zaglądałam bo wczoraj pojechaliśmy do teściowej i tak wyszło, że zostaliśmy na noc.
Kurdę, mały dopiero zasnął:baffled: oczy mu się kleiły a za nic nie chciał się położyć.
I muszę go pochwalić, trzymany za rączki zaczął chodzić :-D robi takie małe koślawe i nieporadne kroczki hehe

Happy jak Dennis, nadal ma biegunkę?
Kasiek mi wszystko jedno czy zdjęcia będę wrzucała tutaj czy na innym wątku

Milena, Natalcia ślicznie wygląda w kolczykach

Ostatnia edycja:
Dzień doberek
Nocka okropna, dzieciaki ładnie spały a ja dosłownie co pół godz, się budziłam:szok: w efekcie niewyspana jestem...

A Wam, dały dzieciaczki pospać?

reklama
Witamy się i my ; ))
W nocy Natalia często się budziła ...ale tylko cycka dotknęła i spała ..
i pospała do 7:30 .. ;) ale wyspana jestem .
Od 9 , do prawie 11 miała drzemkę pierwszy raz tak dłuugo ; P w efekcie już mam wszystko posprzątane ; PP

Miłego dnia.

Tak się zastanawiam kiedy Natalia obchodzi pół rocznice ;) Chyba 2-go marca co ?? ;P

Do góry