G
guest-1673535084
Gość
HEjo.. My juz po imprezie, Nikola ani raz nie zaplakala A w domu bylismy o 23:54 dokladnie Tyle jedzenia zostalo ze szok, nie wiem kiedy to zjemy, obiadu dzis nie ma bo by sie wszystko popsulo. Jest strogonow, roladki z sosem smietanowym, salatki, ciasta, polowa tortu, 15 flaszek wodki i 12 wina
Moj mnie zaskoczyl strasznie. Wczoraj bylismy odebrac to wszystko co zostalo, i spotkal wlascicielke lokalu i mowi ze nie dlugo bedzie dzwonil bo musimy ustalic dokladna date na sierpien '14 a ja
Milena dlugo sie zastanawialam, jak urodzona 30 sierpnia moze miec pol roczku 2 marca.. Ale rozkminilam hahhaha Sliczna Natalcia jest, i rzeczywiscie pucus az dziwne ze na samym cycolku
Happy maly brudasek, sliczny )
Nisiula zrob nowy suwaczek bol brzuszka, ciesz sie ze kolek nie ma. Odpukac.
KAsiek dobry pomysl wsumie. Nic sie mieszac nie bedzie ;-)
Zobacz załącznik 539899Zobacz załącznik 539900Zobacz załącznik 539901
Moj mnie zaskoczyl strasznie. Wczoraj bylismy odebrac to wszystko co zostalo, i spotkal wlascicielke lokalu i mowi ze nie dlugo bedzie dzwonil bo musimy ustalic dokladna date na sierpien '14 a ja
Milena dlugo sie zastanawialam, jak urodzona 30 sierpnia moze miec pol roczku 2 marca.. Ale rozkminilam hahhaha Sliczna Natalcia jest, i rzeczywiscie pucus az dziwne ze na samym cycolku
Happy maly brudasek, sliczny )
Nisiula zrob nowy suwaczek bol brzuszka, ciesz sie ze kolek nie ma. Odpukac.
KAsiek dobry pomysl wsumie. Nic sie mieszac nie bedzie ;-)
Zobacz załącznik 539899Zobacz załącznik 539900Zobacz załącznik 539901