reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HEjo.. My juz po imprezie, Nikola ani raz nie zaplakala :szok: A w domu bylismy o 23:54 dokladnie :-D Tyle jedzenia zostalo ze szok, nie wiem kiedy to zjemy, obiadu dzis nie ma bo by sie wszystko popsulo. Jest strogonow, roladki z sosem smietanowym, salatki, ciasta, polowa tortu, 15 flaszek wodki i 12 wina:wściekła/y:
Moj mnie zaskoczyl strasznie. Wczoraj bylismy odebrac to wszystko co zostalo, i spotkal wlascicielke lokalu i mowi ze nie dlugo bedzie dzwonil bo musimy ustalic dokladna date na sierpien '14 a ja :szok::szok:

Milena dlugo sie zastanawialam, jak urodzona 30 sierpnia moze miec pol roczku 2 marca.. Ale rozkminilam hahhaha :-D Sliczna Natalcia jest, i rzeczywiscie pucus az dziwne ze na samym cycolku :)
Happy maly brudasek, sliczny :))
Nisiula zrob nowy suwaczek :) bol brzuszka, ciesz sie ze kolek nie ma. Odpukac.
KAsiek dobry pomysl wsumie. Nic sie mieszac nie bedzie ;-)

Zobacz załącznik 539899Zobacz załącznik 539900Zobacz załącznik 539901

reklama
Happy tak tak chrzciny, ale mowie impreza bo to pierwsza Nikoli hehe :))

edit
moj pojechal zalozyc firme, Nikola spi a ja ide sobie zrobic kawusie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewuszki:)
suwaczek już zrobiony nawet zdjecie jest ;p... już nie możecie narzekać że wam zdjęcia nie pokaże;p hehe... mała sobie śpi nocka też nawet była spokojna wstawała tylko 3 razy więc ja też się wyspałam ;p

Dzień dobry Mamusie ;)
Paulina12 rewelacyjny ten wózek z melona! I zazdroszczę imprezy. U nas był całe chrzciny ryk, więc impreza skończyła się po 3-ch godzinach :)

gdzież można sobie taki wspaniały suwaczek sprawić?

pozdrawiam

mamowyswiat,nisiula- Sliczne te wasze suwaczki :tak::tak::tak:
Ja sie biore za sprzątanie dopóki mały śpi:-) jest dziś strasnie marudny ale biegunka troche przeszła choć kupka nie jest całkiem normalna:baffled:

A ja dzisiaj bardzo wyspana, wczoraj koło 15 zrobiłam sobie drzemkę razem z Oliwią, wieczorem poszłyśmy spać około 23 i dzisiaj spałyśmy prawie do 8 :):)

Paulina Fajnie że chrzciny udane . Torcik świetny .

Japaneczka Ja Cię nie kojarzę , przedstawisz sie??

Happy twój biegunka , a moja dziś zrobić nie może ;//

Natalia ma drzemkę a ja zaraz wypije herbatke i bede się nudzić ..

Jest tu ktoś ?

reklama
Wiecie co? Czuję się jak samotna matka.... niby K. codziennie w domu jest ale tylko na parę godz. Np przyjechał dzisiaj w nocy przed 4, do 11 spał, wstał zjadł śniadanie i o 12:30 pojechał znów, przyjedzie w nocy i tak w kółko. A nawet jak ma wolne to zawsze jest coś do zrobienia ... no chociaż wczoraj wybraliśmy się na spacer całą rodzinką od dłuższego czasu. Sorry, że tak smęcę ale mam chyba gorszy dzień

Paulina torcik śliczny ale Ty lepiej wrzuć fotkę Nikoli :)
Happy dobrze, że małemu już trochę lepiej
Milena daj Natalce startego jabłuszka, u nas zawsze działa i po ok. godz jest kupol

Do góry