reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23may-nosi jeśli spodnie to 9-12msc. a body i bluzki 12-18
Dennis dostał super buty kilka dni temu od przyszłego chrzestnego

cześć dziewuszki:*
co tam u was słychać jak wasze malenstwa?
u mnie leci mała troche dzisiaj niespokojna chyba ją brzuszek boli

Madzia trzymaj się jak najdłużej w dwupaku:)

Ewi cudowne dzieci;)

Przeraszam ze się nie odzywam ale Dominikę leczyłam ale już prawie ok:) Dzięki za słowa zdrówka na pewno przyśpieszyły:)
Tak sobie pomyślałam nie chcecie wątku oddzielnie ze zdjęciami i oddzielnie z komentarzami np.

kasiek tylko wiesz nie wiadomo czy wypali udzielanie sie w obu ale pomysl fajny ;)

a ja sie od kilku dni czuje jakbym noworodka miala bo julka 'dzidzi' udaje ;p

kasiek-mi osobiście łatwiej wrzucać foty pytaj przy okazji odpisuje wam :)
23may-no to wesoło masz
nisiula-czas zrobić nowy suwaczek

edit...
dosłownie przed momentem musiałam zrobić małemu prysznic bo ma taka biegunkę że byl caly brudny. rano też miał luźną kupkę ale teraz normalnie jak wodą

Ostatnia edycja:
No jak chcecie do jednego byście wrzucały w innym komentowały zawsze to potem łatwiej coś znaleźć. Ale to tylko propozycja. Codziennie fot nie wrzucacie. A potem np. jak chcecie sobie przypomnieć jak ktoś wygląda łatwiej znaleźć

reklama
Do góry