reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam weekendowo :)) My dzis smigamy na ostatki do osp, ale szczerze powiedziawszy nie chce mi sie. Z A. nie ciekawie troche sie nie oddzywa, sama nie wiem o co :-D ale mam nadzieje ze bede sie dobrze bawila z nim albo bez niego :tak:

Milena gratuluje :)) no Natka juz prawie pol roczku ma...

Kupiłam malej lezaczek nowy i jest w nim zakochana
lplaneta3.jpg

A to najmlodszy czlonek naszej rodzinki Zobacz załącznik 537856 LUNA

Paulina ja sie z A. tez nie odzywam teraz, nawet nie pojechalysmy do niego na weekend ;)
lezaczek fajny, ja z fisher price huśtawke miałam i mala kochala sie w niej hustac;p

23may fajne sa te zabawki z fisher price ale jak czasami widze ceny... :szok: zamowilam wczoraj tort na chrzciny, oczywiscie mądra ja zamawiam najpiekniejszy a jak juz zamowilam to zapytalam o cene.. 350zl :szok: no ale coz A. chce zrobic wypasiona pierwsza impreze Nikoli to niech placi.. ;)

tez tak sadze.. Mam chociaz nadzieje ze bedzie dobry, w krakowskich wypiekach zamawialam, nadzienie tiramisu ze smietanka.

Edit:
mamy prawie 50osob na chrzcinach wiec tort tez musial byc spory

Hej;))

Ja juz posprzatalam i odinfekowalam pokoj, posciel popralam wiec mam nadzieje ze bakteriozy uciekną:p
T dzis juz lpiej, wczoraj tak sie wypocil ze hoho.

Dzis przyszlo mi wezwanie na szczepionke na krztusiec bo panuj tutaj i bardzo duzo osob choruje i duzo swiezo urodzonych dzieci to dopada. A z tego co poczytalam o tym to wlasnie dla takich maluchow najbardziej niebezpiczne to jest.. bo swoja pierwsza szczepionke dostaja w 8tyg zycia, a jak ja wezme teraz to mala dostani ode mnie antyciała chroniące ją. W Polsce tez to panuje i tez w ciazy radza sie szczepic ale najlepiej miedzy 28 a 38 tyg ciazy. Tak wiec musze sie umowic.

Dzis na obiad nalesniki bo nic mi sie innego wymyslac nie chce.. Chociaz zjadlabym gyrosa i T tez wczoraj marudzil ale nie chce mi sie isc do sklepu po produkty;)

reklama
jestem wku...a na maksa:wściekła/y: K. przed chwilą dzwonił, zepsuło mu się auto i stoi ok 300km od domu i nie wie o której będzie. Goście przyjdą a jego nie będzie.... trudno impreza zacznie się bez niego, w końcu to moje urodziny, nie jego...

Do góry