reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Renata Oj tak ty jak nie wpłacisz to taaaakie mordy mają , bo kasa nie przyszła . A że kilka razy - co jakiś czas się zdarzy im wysłać później spoko , ale faktycznie co miesiąc - przesada . Moja mama od kiedy na L4 jest , to co miesiąc mniej wypłaty dostaje :szok::szok:

na zwolnieniach lekarskich zawsze mniejsza wyplata. 80 % pensji wtedy wyplacają.

23may niezla nauczycielka. U nas kiedyś w studium tez rządali usprawiedliwien od rodziców. studium to wiadomo ze policealne jest. wiec wszyscy pelnoletni.
Mi kiedyś kazala jedna baba usprawiedliwienie od rodziców ze ja na usg poszlam ( w ciązy bylam z Filipem ).Parsknelam jej w twarz i tyle widziala usprawiedliwienie od mamusi :)

aaaaa najlepsze bylo jak chciala zebranie z rodzicami zrobić. haahahahhahahahahah w szkole dla doroslych hahahahahahaha

reklama
ja teraz jak skoncze własnie sie wybieram na jakies studium , to myslalam ze odpoczne od upierdliwych nauczycieli a tu jednak nie wszedzie ;/

Renata Owszem jest mniejsza wypłata .. Ale ( daje przykład ) w zeszłym miesiącu wzięła 1000 a w tym 900 . I tak co miesiac prawie stoo złoty mniej :angry::angry:

A to ja chodziłam do szkoły dla dorosłych - i były zebrania :-D:-D:-D

A to u mnie tak samo :-) Bo miałam w szkole na praktykach umowe o prace . i prawie cały ostatni rok na L4 byłam ;PP

mój mały już śpi a P. gra na ps3 z Kevinem...dziś napisał do mnie mój ukochany z przed lat ...aż mi się ciepło na sercu zrobiło tak mnie dobrze wspomina

Uwaga: Dziewczyny chciałam ogłosić Wam wszystkim że nasza Milena zostaje powołana na moderatora i razem ze mną i Ewi będzie sprawować tę funkcję na tym wątku.

Uważamy razem z Ewi że Milana jest odpowiedzialną dziewczyną jest tu dosyć długo i aktywnie się udziela a nam pomoc bardzo się przyda:)

reklama
Do góry