reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no no no... Milena gratulacje:)

zajrzałam tylko na chwilę, dzieciaki śpią i ja też zaraz idę śpiochać bo jakaś padnięta jestem

dobrej i spokojnej nocki Wam życzę:)

reklama
Hej porannie.
Matko i corko.. czlowiek od razu lepiej funkcjonuje jak kawe rano wypije. dwa dni nie mialam naturalnej kawy. Niby rozpuszczalną rano pilam, ale to nie to zamo. Kawa to kawa, ten zuzel na zebach trzeba czuc. Az mi dziwnie jak tak rano mozg mi normalnie funkcjonuje.

Milena Gratulacje. To jest powod do opicia normalnie :) a dziś ostatki taka okazja sie predko nie trafi :)

A i czemu az tak twojej mamie ucinają pensje?? Dowiadywala sie ona czy oni tak mogą robić?? czy o co to chodzi?? Ja bymchyba rabanu narobila.
Rachunek za prąd jeszcze mi nie przyszedł.!! wujek dostal ponad tydzien temu a ja nie. chodzil pan spisujący stan licznika i doopa. rachunku nie przyslali. I co jak mam oplacić do cholery?? bedzie trzeba w poniedzialek dzwonić do szanownego PGE i sie dowiedziec.

I coś dzieciom dziś zorganizowac zeby mi domu nie rozniosly. F tak nosi ze wczoraj myslalam ze go w szafie zamkne. Skąd to dziecie ma energie??
Jutro zebranie w szkole, a tak mi sie chce jechac jak psu kota gwałcić.

u na nocka super ale za to dziś ręce pełne roboty. Znajomi przychodzą wieczorem (ostatki połączone z moimi ur.), więc jakieś żarełko trzeba uszykować.

mykam do sklepu na zakupy

miłego weekendu

u nas nocną średnio. mały się trochę przebudzal ale dostał smoka i szedł spać dalej

zaraz muszę trochę ogarnąć bo babcia P. przychodzi

reklama
Do góry