reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam się wieczornie, ją dzisiaj gotowalam z babcia P. zrobilysmy 25 golabkow i gar bigosu, później byłam musicalu ale wytrwale do połowy i wróciłam do domu bo bałam się o małego...

paulina-lezaczek śliczne i piesek fajny
asik- wszystkiego najlepszego
milena-mój dennis wogóle zazdrosny nie jest wogóle :)
famme-zdrowia dla męża

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny pomocy!! :(( Nadal mam problem z wybraniem sukienki do ślubu (cywilny) no cały dzień po sklepach jeździłam i lipa, nic co by pasowało! Za długie, za krótki, za ciasne, za workowate kurdęęę:angry: obwód brzuszka wynosi 107cm na dzień dzisiejszy, już nie wiem co z tą sukienką będzie, zostały 2 tygodnie :(( przeszukuję neta ale nic nie mogę znaleźć, nie mogę na nic trafić, nie wiem może z nerwów już nieuważnie szukam, znacie może jakieś strony podobne jak ta
Ciążowe suknie ślubne - Piękny Brzuszek
może na jakieś się natknęłyście albo coś, jeśli znacie jakieś takie sklepy proszę bardzo o linki, bardzo proszę o pomoc :((

Witam kochane ..
Ale tu weekendowo :-) Moja Natalia już wstaję właśnie z pierwszej drzemki.

Happy Moja już zazdrosna , co będzie później . Mamy cycek taki :szok::szok: Cieszy mnie to że tak za mną , ale no bez przesady , bo jeszcze trochę to na 5 min nie będę mogła sama wyjść .
Inka kochana bez nerwów i stresów . Wpisz w google ''sukienki ciążowe'' i jest trochę tych stron, nawet używane ( coś w stylu allegro ) ..

Miłej niedzieli , smacznego rosołku i grzecznych dzieciaków - tych w brzuszkach także :-D

edit .
23may
My dziś od 6;30 nie śpimy .. ale już jakaś krótka drzemka była ;PP

Ostatnia edycja:
No weekendowo, nie ma na co nawet odpisywac ;P

Inka zreszta przeciez do slubu cywilnego nie musisz miec białej sukienki, duuzo jest jakis eleganckich ciazowych ;)

Ostatnia edycja:
Witam się z rana :-)

HAPPYMUM - mmm fajnie też bym chciała mieć z kim pogotować :-p w ogóle gołąbki bym zjadła

INKA - dlatego ja w życiu bym się nie decydowała na ślub w ciąży bez sensu hehehe :-p ja do cywilnego szłam w białej normalnej sukni ślubnej :-)

MILENAAA - ja nie gotuje niedawno wstałam :-p :-p o gotowaniu nawet nie myślę dzisiaj będą warzywa na patelnie z biedronki :-p

A ja dzisiaj z moimi plecami do szpitala idę bo wczoraj wyprostować się nie mogłam :sorry: dzisiaj lepiej ale i tak nie za ciekawie kaszlnąć nie mogę bo z bólu się zwijam :dry: jakieś korzonki czy co ... eh jak się wali to wszystko na raz oby Nina tylko zdrowa była

Famme moze cie zawiało gdzies?

Julka sie nauczyla otwierac dzrzwi w domu i juz nikt sie nie ukryje przed nia hahah ;)

reklama
23MAY - no właśnie nie powinno :sorry: w płaszczu długim chodzę ciepłym więc nie wiem skąd to może być, nie dźwigałam nic nie siedziałam na zimnym mam zagadkę straszną :-p

Do góry