reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asik Urodziny ?? Sto lat :tak::tak:
Paulina tyle kasy za tort ?? :szok::szok::szok: No coż , dla dziecka wszystko :-) Ja miałam chrzest w boże narodzenie , i nie miałam torta , miałam więcej ciast na święta i było od razu na chrzest :-D

No a my wróciliśmy od Igorka , jaki mały aniołeczek kochany ;-);-);-) A Natalia jakby mogła to by go pogryzła - tylko zębów nie ma hehe . Zazdrosna taka że łzy jej ciurkiem prawie ciekły jak podeszłam przywitać się z malutkim ;P

reklama
Moja o 17 padła w drodze z Witeradowa . teraz szaleje z P czyt. wyrywa mu włosy ;PP . Ale myśle że góra godzinka i też pójdzie lulu :-)

ja mam nadzieje ze mi nie wstanniee ... ;/

Nisiula jutro moze wyjdzie .. jejjuu ja nie pamietam jak moja była taaaka mała

Ona urodziła w czwartek tak ?? To w zasadzie powinna wyjść jak wszystko ok . Mnie nie wypuścili w niedziele , bo że niby nie dają wypisu , wyszłam w poniedziałek i i tak bez wypisu bo komputer padł czy coś :-D:-D:-D

E no Julunia już śpiocha , wstanie rano &&&

Hej sto lat mnie na głównym nie było hehehe :-p :-) ale cały czas z wami jestem ! :-D :-)

Większość nowych mam więc się przedstawię ;-) Jestem Marta 23 lata (24 w tym roku :szok: :-p ) mama 4 letniej Niny ;-)
Mężatka mąż aktualnie w szpitalu po wypadku ;-) na szczęście nic aż tak poważnego :-)

Postaram się jakoś tak na bieżąco ogarniać tym razem :-)

23MAY - a no on fizycznie pracuje więc przede wszystkim 3mać kciuki żeby mu ból kręgosłupa przeszedł i żeby wszystko ok było bo póki co ciągle w kołnierzu :dry: a wyjechałam na 3 dni z córą tylko i już coś musiało się wydarzyć chłopa samego zostawić :-p

reklama
Witamy Femka na głównym :tak::tak: Tak to jest faceta samego zostawić ..już życzyłam ZDROWIA . Ale jeszcze raz życzę : dużo , dużo zdrowia;-);-)

Ja to dziś śpiąca bardzoo

Do góry