reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may o tym nie pomyślałam ;PP Ale też Happy nie pomyślała że u nas ta godzina :tak:

Renata U mnie jest z każdą wpłatą na konto tak samo . Nigdy na czas , bo po co ?? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
''Mam ochote isc do tej pani ktora te przelew robi i zaj..c jej w czoło '' może i by to cos pomogło hehe :tak: To chyba nie głupi pomysł ;D

reklama
Nie moze sobie robić kiedy ona chce. Mam w decyzji napisane ze wyplata bedzie przelewana na moje konto 7-8 dnia kazdego miesiąca.

Ja rozumiem raz, dwa.. no 5 razy moze sie zdarzyc ze np prąd zabiorą, komputer nie dziala, czy pieniedzy sami nie dostaną na wyplaty wiec nie mogą zrobić przelewów. ale co miesiąc??? Ciekawa jestem jakbym to ja im miala jakąś kwote wplacić do ktoregoś tam. i bym tak.. zwlekala ?? dam se reke uciąc ze nastepnego dnia rano bylby telefon z informacją ze pieniądze nie wplynely.

nooooz!!

witam
ja dopiero teraz bo jechałam z Oliśką na kontrolę do lekarza oddalonego o 150km, więc trochę nam zeszło, zwłaszcza, że z powrotem zajechałyśmy po jakieś ciuchy dla niej.
K. został z Damianem, naczyń nie pomył ale obiad zrobił- spaghetti.

HAPPY- mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze
RENATA- też byłabym wkur...ona jak co miesiąc kasa spóźniona
23MAY-może jeszcze mamusia za rączkę powinna Cię prowadzać??? głupia baba

Renata Oj tak ty jak nie wpłacisz to taaaakie mordy mają , bo kasa nie przyszła . A że kilka razy - co jakiś czas się zdarzy im wysłać później spoko , ale faktycznie co miesiąc - przesada . Moja mama od kiedy na L4 jest , to co miesiąc mniej wypłaty dostaje :szok::szok:

asik a wez porazka po całej lini, niedługo kaze nas odbierac ze szkoły ;/
całe szczescie ze tylko do kwietnia ja bede ogladac

no niech mnie tylko wkurzy jeszcze raz a zobaczy ;/
Wielka pani , na lekcji ze słownikiem łazi ( ang, uczy) a jak raz ja poprawiłam to do dzis mnie nie pyta hahah

reklama
tak jak ona uczy ang. to podejrzewam że kazda z nas by lepiej uczyła ;)
jak sie dyr. wydarła na nia ze za dobre oceny sa ( wszyscy sciagaja ) to udaje pania profesor

Do góry