reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may coś taka zła ??

Renata P ogólnie zmywa po sobie itd . Ale jak jest z dzieckiem to też coś ty kubka nie zmyję ''bo on sie zajmuje dzieckiem'' brr ... To jak my mamy myć sprzatac, gotowac i bawić ?? :szok:

reklama
bo mamy nowa wych. durne babsko i tyle. daje jej zeszyt z usprawiedliwieniem a ta do mnie ze mama musi do niej zadzwonic, to jej mowie ze ja mam 20 lat i dziecko i mama mi nie bedzie dzwonic w takich sprawach do szkoly bo usp moge sie sama a ta ze nie i wgl..:angry::angry:

a u Nisiuli wszytsko ok :) wybierzmy sie kiedys do niej jak w domu beda ;d

Daj spokój nie ma sensu nerwów tracić ;-) Wybierzmy ?? :szok: - ja kobiety nie znam ;))

Ja jutro jadę z Natalią do kuzynka ( Igorka - syn siostry P ) ..Ale będzie zazdrosna ...

Żeby tam na zawał padła , że obca baba jej do dziecka przychodzi :-D:-D Póki co my się nie znamy a już chcesz tam się wybierać ;PP

P. wrócił z pracy z kwiatami i przepraszał , mówił że miał chwilę zwątpienia itp.
powiedziałam że jak ma wątpić w nasz związek to ją dziękuję albo jest szczęśliwy i jest mu dobrze a jak nie to niech spada... my już po obiedzie a jak u was

I ja jestem zla. nawet bardzo zla. Znowu wyplaty nie mam na czas. Wkur....ą mnie juz. Co miesiąc to samo. Powinnam miec 7-8 dzien kazdego miesiąca. Dziś jest 8. Piątek. No i dopiero wyplata bedzie w poniedzialek. !!!!! Mam ochote isc do tej pani ktora te przelew robi i zaj..c jej w czoło.!!! 4 rok dostaje siadczenie i chyba tylko kilka razy wyplata byla na czas.

reklama
Do góry