reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina mówią że córy upodobniają się do ojców, a syn do matkii :tak: a ile w tym prawdy :confused:

malo :) ja jestem do mamy podobna. Moi chlopcy jeden do Ł..a drugi do mego śp Brata. wsrod znajomych jak widze to roznie z tym podobienstwem. raz do jednego z rodziców, raz do obojga. raz do zadnego. np moi bracia. Blizniaki. Matma i tato blondyni. Jeden ryzy.. a drugi czarny. z twarzy ?? bog jeden wie do kogo oni podobni. napewno nie do rodziców. Znowu jak porownoje zdiecia ich jak byli mali, to mozna by powiedziec ze to Filip i Oskar. Tylko te ryze wlosy u jednego brata ?? mamatwierdzi ze listonosz byl blondynem ;)

MILENA- nie ma w tym prawdy za grosz... u mnie oboje podobne do tatusia.

swoją dwójkę teżż rodziłam w lato (czerwiec i sierpień)

Tylko te ryze wlosy u jednego brata ?? mamatwierdzi ze listonosz byl blondynem ;)
Paaadłam :-D:-D:-D:-D
Takie gadanie , a dziecko jakie ma być takie będzie ;-) Siostra ma 3ch synów ..2jką to cali tatusie , a najmłodszy podobny do mojej siostry :-D:-D

edit . Asik czerwiec to pół biedy , ale sierpień ;/ całe lato trzeba przebiegać ...A Natala z 30go ; ))

Ostatnia edycja:
Wampi, moj tez czyscioszek, caly dzien chodzi w jednym ubraniu a gdy wybrudzi raczki od razu biegnie zeby myc, troche to uciazliwe bo zje 2 chrupki i juz stoi zeby umyc ale w piaskownicy sie brudzi:-p
Milena, nie slyszalam o tym poza tym u mnie sie nie zgadza Bartek to caly Ł:-p
Magda, malutki brzuszek;-)a jaka z ciebie chudzinka, zazdroszcze ja w ciazy prztylam 17kg:dry:
Ja urodzilam 5 dni po terminie tak mi wstrzymywali porod od 6 mies:-pale juz 2 dni po terminie lezalam w szpitalu, niestety wody juz zielone mialam, maly dostal 8pkt. A rodzilam 7 godz 10 minut, cale szczecie mnie nacieli i podali kroplowke bo onaczej musieliby cc robic

mój Dennis podobny sam do siebie:)
a co do porody urodziłam w połowie kwietnia i było deszczowo a tydzień po urodzeniu małego już slonecznie i jakieś 25 stopni

mój mały straszny brudasek zresztą widać po zdjęciach na fb

Paaadłam :-D:-D:-D:-D
Takie gadanie , a dziecko jakie ma być takie będzie ;-) Siostra ma 3ch synów ..2jką to cali tatusie , a najmłodszy podobny do mojej siostry :-D:-D

edit . Asik czerwiec to pół biedy , ale sierpień ;/ całe lato trzeba przebiegać ...A Natala z 30go ; ))

co to bylo 30 sierpien. Ja jestem z 18 wrzesnia. Mama opowiadala ze wtedy takie upały byly ze ona tak popuchla ze ze ja w ciązowym 38 mogla smigac tak ostatni miesiąc w meskiej xxxl biegala. palców w stopach nie miala.. wlazły w srodek.

Ja urodzilam obu panów w kwietniu i po obu panach do ok 4 miesiąca byal otyla. ok 80 kg na wadze.. cyc wielki, pod cycem odparzenia z W sumie to pod moim cieniem mogłby i ł sie schowac.
Okropnie sie meczylam, pocilam jak szczur, sapka non stop, i te lejące sie non stop mleko. tylko wiadro podstawiac i do mleczarni lub na twaróg przerabiac.
jak dobrze ze to bylo.
Magda serio maly masz brzuch. ja zdiec niemam.. ale dla porownania. nosilam rozmiar bluzek 46-48 :) bo ciązowe ludzkie dostatecznie na brzuchu mi sie nie naciągały :) a przed ciążą 36 rozmiar :D

38 kg w ciązy do przodu. tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle mnie bylo.

ide spac bo głowa coraz mocniej boli

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry