reklama
Paulina mówią że córy upodobniają się do ojców, a syn do matkii a ile w tym prawdy
malo ja jestem do mamy podobna. Moi chlopcy jeden do Ł..a drugi do mego śp Brata. wsrod znajomych jak widze to roznie z tym podobienstwem. raz do jednego z rodziców, raz do obojga. raz do zadnego. np moi bracia. Blizniaki. Matma i tato blondyni. Jeden ryzy.. a drugi czarny. z twarzy ?? bog jeden wie do kogo oni podobni. napewno nie do rodziców. Znowu jak porownoje zdiecia ich jak byli mali, to mozna by powiedziec ze to Filip i Oskar. Tylko te ryze wlosy u jednego brata ?? mamatwierdzi ze listonosz byl blondynem
PaaadłamTylko te ryze wlosy u jednego brata ?? mamatwierdzi ze listonosz byl blondynem
Takie gadanie , a dziecko jakie ma być takie będzie ;-) Siostra ma 3ch synów ..2jką to cali tatusie , a najmłodszy podobny do mojej siostry
edit . Asik czerwiec to pół biedy , ale sierpień ;/ całe lato trzeba przebiegać ...A Natala z 30go ; ))
Ostatnia edycja:
Anula1989
Fanka BB :)
Wampi, moj tez czyscioszek, caly dzien chodzi w jednym ubraniu a gdy wybrudzi raczki od razu biegnie zeby myc, troche to uciazliwe bo zje 2 chrupki i juz stoi zeby umyc ale w piaskownicy sie brudzi
Milena, nie slyszalam o tym poza tym u mnie sie nie zgadza Bartek to caly Ł
Magda, malutki brzuszek;-)a jaka z ciebie chudzinka, zazdroszcze ja w ciazy prztylam 17kg
Ja urodzilam 5 dni po terminie tak mi wstrzymywali porod od 6 miesale juz 2 dni po terminie lezalam w szpitalu, niestety wody juz zielone mialam, maly dostal 8pkt. A rodzilam 7 godz 10 minut, cale szczecie mnie nacieli i podali kroplowke bo onaczej musieliby cc robic
Milena, nie slyszalam o tym poza tym u mnie sie nie zgadza Bartek to caly Ł
Magda, malutki brzuszek;-)a jaka z ciebie chudzinka, zazdroszcze ja w ciazy prztylam 17kg
Ja urodzilam 5 dni po terminie tak mi wstrzymywali porod od 6 miesale juz 2 dni po terminie lezalam w szpitalu, niestety wody juz zielone mialam, maly dostal 8pkt. A rodzilam 7 godz 10 minut, cale szczecie mnie nacieli i podali kroplowke bo onaczej musieliby cc robic
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
mój Dennis podobny sam do siebie
a co do porody urodziłam w połowie kwietnia i było deszczowo a tydzień po urodzeniu małego już slonecznie i jakieś 25 stopni
mój mały straszny brudasek zresztą widać po zdjęciach na fb
a co do porody urodziłam w połowie kwietnia i było deszczowo a tydzień po urodzeniu małego już slonecznie i jakieś 25 stopni
mój mały straszny brudasek zresztą widać po zdjęciach na fb
Paaadłam
Takie gadanie , a dziecko jakie ma być takie będzie ;-) Siostra ma 3ch synów ..2jką to cali tatusie , a najmłodszy podobny do mojej siostry
edit . Asik czerwiec to pół biedy , ale sierpień ;/ całe lato trzeba przebiegać ...A Natala z 30go ; ))
co to bylo 30 sierpien. Ja jestem z 18 wrzesnia. Mama opowiadala ze wtedy takie upały byly ze ona tak popuchla ze ze ja w ciązowym 38 mogla smigac tak ostatni miesiąc w meskiej xxxl biegala. palców w stopach nie miala.. wlazły w srodek.
Ja urodzilam obu panów w kwietniu i po obu panach do ok 4 miesiąca byal otyla. ok 80 kg na wadze.. cyc wielki, pod cycem odparzenia z W sumie to pod moim cieniem mogłby i ł sie schowac.
Okropnie sie meczylam, pocilam jak szczur, sapka non stop, i te lejące sie non stop mleko. tylko wiadro podstawiac i do mleczarni lub na twaróg przerabiac.
jak dobrze ze to bylo.
Magda serio maly masz brzuch. ja zdiec niemam.. ale dla porownania. nosilam rozmiar bluzek 46-48 bo ciązowe ludzkie dostatecznie na brzuchu mi sie nie naciągały a przed ciążą 36 rozmiar
38 kg w ciązy do przodu. tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle mnie bylo.
ide spac bo głowa coraz mocniej boli
Ostatnia edycja:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
ją w ciąży 18-20kg przytylam ale wszystko poszło w brzuch i cycki
reklama