reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzia uroczy brzuszek .. :blink: No było coś o tym że chciała spalić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kasiek widziałam zdjęcia na facebooku , jaka zadowolona ; ))
Renata No to żeś mnie pocieszyła że ma Natalia coś po mnie , bo już myślałam że to nie moje :-D:-D:-D
Nisiula No zrób zdjęcie brzusia, zrób :-) Ja też miałam sporawy brzuch , choć wydaję mi się ża bywają takie co mają większe , dużo większe :-)

O jejciu coś mi brzuch zaczyna się napinać
:oo::oo: obym miała spokojną noc :-) Jak tam minął Wtorek ?? :wink:

reklama
zrobie jutro ;p i dodam... hehe no niekiedy mi też się wydaje że w porónaniu do innych mam mały ;p..hehe mnie też wypina koszmarne to jest... bo żebra bolą....

Mnie też żebra bolały , i biodro :-D:-D:-D Oby cie ruszyło , i będziesz po wszystkim , bo jednak człowiek się męczy z brzuszkiem .. Teraz to i tak chyba lepiej troszkę , bo ja 8-9 miesiąc w wakacje :no::no::no: Ledwo chodziłam hehehe . Jak ty tak późno sie dowiedziałaś , nie czułam kopniaków ??

Mi gdzieś przepadły zdjęcia brzuszka mam tylko chyba z 35 tygodnia ;//

nic mi nie było kompletnie nic nawet nie wymiotowałam... najgorsze to są chyba te dni przed porodem już bo to nie wiadomo kiedy ten moment nadjedzie a wczoraj mnie tak w boku lewym kuło że nie mogłąm leżeć na lewej stronie...

Ostatnia edycja:
o jejku dziewczyny ile napisalyscie, nie dam rady wam odpisać:) ją właśnie wróciłam od koleżanki, mały dzisiaj jest aniołem ale spał w dzień tylko trochę ponad godzinę więc pewnie wieczorem szybko zgaśnie :) jeszcze tylko godzina i go kładę, dzisiaj czuje się wypoczywa po tych ostatnich trudnych dniach

A no Najgorsze ostatnie dni nisiula ... Ja urodziłam po terminie , czekałam , czekała , czekałam ...a czas się taaaaaak dłużył . W dodatku te słońce w lato kobieto ledwo wytrzymywałam :no::no: Ale jeszcze w remoncie pomagałam i skakałam okna myłam żeby coś się ruszyło ...

Moje dziecie śpi ; )))

MILENA- Natalia ślicznie wygląda taka umorusana. Dziecko im brudniejsze tym ładniejsze hehe
MAGDA- co to się dzieje..... jedni nie mogą mieć dzieci i wszystko by dali za takie maleństwo a tu mordują. Jak nie chcieli, mogli oddać. A brzusia fajniutki masz:)
KASIEK- księżniczka piękna:)

dzień przed terminem porodu z małym byłam u gin i w ten sam dzień urodziłam ale stwierdziła, że mam 7cm rozwarcia a skurczy nie miałam jeszcze wcale

na zebraniu uzgodniliśmy jaką składkę robimy, jak dzieci podziękują paniom itp

hehe i nic.... no ja sobie siedze bo też nie mam sił się ruszać koszmar, to miałąś przerabane w lecie nie dość ze goraco to jeszcze brzuch

Nisiula Ciężko było, ale dla dziecka wszystko :blink: Na twoim miejscu bym biegała po schodach ; )))) a Co do wymiotów w ciąży czy innch dolegliwości , też nie miałam .
Asik Oj tak , a jaka zadowolona była :-D:-D

reklama
Milena przepraszam haha :d nie przejmuj sie mi tez wszyscy mowia ze Niki to chyba nie moja i ze caly A. :-)
Kasiek sliczna dziewczynka :) kiedy moja bedzie taka duza...
Magda jaki malutki brzunio!!!

Szukam wlasnie psow na allegro..

Do góry