reklama
Nisiula
Mama małej Klaudusi;**<33
a mnie żebra tak bolą ze masakra... już bym chciała być po ;p a tu nie wiadomo kiedy nadejdzie ta chwila... juz chce czwartek a najlepiej piątek ;p bo może się coś wykluje hehe;p.....no strasznie nudno...
ja zaraz bede mykałą spać...
ja zaraz bede mykałą spać...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
mój mały już śpi padł jak tylko go do łóżeczka położyłam
Milena - współczuje bólu może weż jakąś tabletke??
Nisiula- żeby cie tylko skurcze w środku nocy nie dopadły
23may- mała chciała ci pokazać ze umie sie sama rozebrać
Milena - współczuje bólu może weż jakąś tabletke??
Nisiula- żeby cie tylko skurcze w środku nocy nie dopadły
23may- mała chciała ci pokazać ze umie sie sama rozebrać
Nudno , nudno .
Ja jutro pójdę do gin popołudniu , da mi skierowanie na USG - mam nadzieje i zobaczymy co się tam robi
Nisiula Jak ja pamiętam jak ja tak czekałam , a tu termin porodu miną a Natalii dalej nie było :-)
23may Ale mnie to tylko w nocy boli , w dzień czuję al tylko taki lekki ból ...a nocka ,
Edit . Ja jestem do leków nastawiona na NIE ! Biorę jak naprawdę muszę .
Ja jutro pójdę do gin popołudniu , da mi skierowanie na USG - mam nadzieje i zobaczymy co się tam robi
Nisiula Jak ja pamiętam jak ja tak czekałam , a tu termin porodu miną a Natalii dalej nie było :-)
23may Ale mnie to tylko w nocy boli , w dzień czuję al tylko taki lekki ból ...a nocka ,
Edit . Ja jestem do leków nastawiona na NIE ! Biorę jak naprawdę muszę .
Może napisze ; )) Póki co masz nas . :-)
edit . Ja pierwszy skurcz poczułam ok godziny 18 . o 20:20 zajechałam do szpitala ( P sie denerwował bo Milena poszła pod prysznic żeby czysta była ) A o 1:40 urodziłam . A skurcze od razu o 7 min , i bardzo szybko były co 5 . jak zajechałam do szpitala to co ok 3 min a rozwarcia 2 cm . ;//
Mój braciszek Biebera słucha ;PP
edit . Ja pierwszy skurcz poczułam ok godziny 18 . o 20:20 zajechałam do szpitala ( P sie denerwował bo Milena poszła pod prysznic żeby czysta była ) A o 1:40 urodziłam . A skurcze od razu o 7 min , i bardzo szybko były co 5 . jak zajechałam do szpitala to co ok 3 min a rozwarcia 2 cm . ;//
Mój braciszek Biebera słucha ;PP
Ostatnia edycja:
reklama