reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a mnie żebra tak bolą ze masakra... już bym chciała być po ;p a tu nie wiadomo kiedy nadejdzie ta chwila... juz chce czwartek a najlepiej piątek ;p bo może się coś wykluje hehe;p.....no strasznie nudno...
ja zaraz bede mykałą spać...

mój mały już śpi padł jak tylko go do łóżeczka położyłam:)
Milena - współczuje bólu :( może weż jakąś tabletke??
Nisiula- żeby cie tylko skurcze w środku nocy nie dopadły:)
23may- mała chciała ci pokazać ze umie sie sama rozebrać :p

No moja ostatnio za bardzo wszystkim udowadnia ze umie sama , najgorzej jak zupe chce jesc sama ...

Milena pyralgine wez jak masz, bo rozkurczowo działa

Nudno , nudno .
Ja jutro pójdę do gin popołudniu , da mi skierowanie na USG - mam nadzieje i zobaczymy co się tam robi:blink:
Nisiula Jak ja pamiętam jak ja tak czekałam , a tu termin porodu miną a Natalii dalej nie było :-)
23may Ale mnie to tylko w nocy boli , w dzień czuję al tylko taki lekki ból ...a nocka , :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Edit . Ja jestem do leków nastawiona na NIE ! Biorę jak naprawdę muszę .

hehe... no mi mała już rozrabia hehe czyli nocka znowu nie przespana:( masakra:( myśle że T się odezwie to chociaż popisze sobie z nim;p jak nie bede mogla usnac;p

ja tez czekałam i czekałam i się doczekac nie mogłam , aż w poniedziałek sie obudziłam z lekkimi skurczami ;) i o 12.28 była już Jula ;)

Może napisze ; )) Póki co masz nas . :-)

edit . Ja pierwszy skurcz poczułam ok godziny 18 . o 20:20 zajechałam do szpitala ( P sie denerwował bo Milena poszła pod prysznic żeby czysta była ) A o 1:40 urodziłam . A skurcze od razu o 7 min , i bardzo szybko były co 5 . jak zajechałam do szpitala to co ok 3 min a rozwarcia 2 cm . ;//

Mój braciszek Biebera słucha ;PP

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry