reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Za takie coś powinna być kara śmierci a nie co im da to 10 lat przesiedza 10 lat i wyjda i znowu zamordują kolejne dziecko...

reklama
Paulina jeszcze ty musiałaś mi mówić ze Natka po P ? Każdy mi to mówi ...Jak nie nos po mojej siostrze , to cała po P . a ja to co ? :-D:-D:-D

Nisiula pojdziesz di gin zbada cie , ponarusza i moze sie rozkręci :-)

23may tam ostatnio skarbek remontowali na dole zrobili rossman a na gorze sa buty, ubrania i AGD RTV

jezu nie o mardowaniu dzieci ..... ostatnio mowili ze baba 6tke dzieci zabila

Ja byłam w sumie kilka godzin przed porodem u gin . Nic mi nie było . A on mnie pobadał ponaciągał , ledwo wyszłam od niego a już czułam że coś się dzieje . U gin byłam 29.08 ok godziny 15-16 . a urodziłam w nocy o 1;40 ( 30.08)

hehe no to nie źle.... to ja akurat przed terminem porodu bede u gin więc może też będzie ta jak u cb... no ja mam na 9 do gin heh... zobaczymy...

30tydz.jpg 30 tydzień;) zdjątko z czwartku;)

Matko i corko.. przeczytalam artykuł. Tą pinde co nazwala sie matką tego maluszka to bym na pal wbila.No kuźwa co za ludzie..?? czy to nie mozna w szpitalu zostawić?? okien zycia niema?? a tego kolesie?? noooooooooooooooooooooooooz!! miesięcznemu dziecku zebra i obojczyk zlamac?? leb bym mu rozwalila i niech sie samo goi.. co kilka godzin solą dosypywac tylko.

alez mi cisnienie skoczylo.

Milena słodka Natalka. I dla mnie podobna najbardziej do siebie. ;) i tak bedzie facetów rwala wiec w czym problem??:D

Alez mi głowa boli ;/ ostatnio znowu coraz czesciej.

co do zwierząt. miedzy wrzesniem a listopadem mialam 7 kotów swoich. i reszta zwierząt tak jak wczesniej wymieniona. to dopiero problem z wykarmieniem.. bo to male kociaki, glodne non stop.

Nisiula a jak rodzice zareagowali na Twoją ciążę??

Moja dzisiaj miała bal przebierańców:) Księżniczka 1.jpgKsiężniczka 2.jpg

Magda
ale mas mały brzuszek uroczy:)

Ostatnia edycja:
a jak mieli zareagować.... no cóż powiedzieli co będzie to będzie czasu sie nie da cofnąć;d

magda- faktycznie mały...

ja jutro zrobie zdjęcie to dodam ;p to ja mam duży ;d hehe

reklama
Kasiek taki mały to on nie jest:p wrzuce jeszcze jedno foto innego profilu:p bo T jak zrobi zdjecie to masakra hehe:p ostatnio to chyba z 7 mi robil bo zle wyszlo:p Widzialam Dominike na fejsie;) Jaka zadowolona;)
30tydz. 31-01-2013.jpg
Renata masakraaa ja jestem tego samego zdania co ty.. skoro wiedziala ze nie chce dziecka to od razu mogla zostawic w szpitalu.. przynajmniej dziecko znalazlaby kochajaca rodzine, takie malenstwo ma najwieksza szanse na rodzine..

A jakis czas temu glosno bylo tez o babce z moich okolic, z Grabkowa.. jakies 15km ode mnie, ktora urodzila blizniaki w domu i je chciala chyba spalic, a sama sie wykrwawila, a w domu zostaly jeszcze 6-letnie blizniaczki.. masakra..

Do góry