reklama
Paulina jeszcze ty musiałaś mi mówić ze Natka po P ? Każdy mi to mówi ...Jak nie nos po mojej siostrze , to cała po P . a ja to co ?
Nisiula pojdziesz di gin zbada cie , ponarusza i moze sie rozkręci :-)
23may tam ostatnio skarbek remontowali na dole zrobili rossman a na gorze sa buty, ubrania i AGD RTV
jezu nie o mardowaniu dzieci ..... ostatnio mowili ze baba 6tke dzieci zabila
Nisiula pojdziesz di gin zbada cie , ponarusza i moze sie rozkręci :-)
23may tam ostatnio skarbek remontowali na dole zrobili rossman a na gorze sa buty, ubrania i AGD RTV
jezu nie o mardowaniu dzieci ..... ostatnio mowili ze baba 6tke dzieci zabila
Matko i corko.. przeczytalam artykuł. Tą pinde co nazwala sie matką tego maluszka to bym na pal wbila.No kuźwa co za ludzie..?? czy to nie mozna w szpitalu zostawić?? okien zycia niema?? a tego kolesie?? noooooooooooooooooooooooooz!! miesięcznemu dziecku zebra i obojczyk zlamac?? leb bym mu rozwalila i niech sie samo goi.. co kilka godzin solą dosypywac tylko.
alez mi cisnienie skoczylo.
Milena słodka Natalka. I dla mnie podobna najbardziej do siebie. i tak bedzie facetów rwala wiec w czym problem??
Alez mi głowa boli ;/ ostatnio znowu coraz czesciej.
co do zwierząt. miedzy wrzesniem a listopadem mialam 7 kotów swoich. i reszta zwierząt tak jak wczesniej wymieniona. to dopiero problem z wykarmieniem.. bo to male kociaki, glodne non stop.
alez mi cisnienie skoczylo.
Milena słodka Natalka. I dla mnie podobna najbardziej do siebie. i tak bedzie facetów rwala wiec w czym problem??
Alez mi głowa boli ;/ ostatnio znowu coraz czesciej.
co do zwierząt. miedzy wrzesniem a listopadem mialam 7 kotów swoich. i reszta zwierząt tak jak wczesniej wymieniona. to dopiero problem z wykarmieniem.. bo to male kociaki, glodne non stop.
reklama
Kasiek taki mały to on nie jest wrzuce jeszcze jedno foto innego profilu bo T jak zrobi zdjecie to masakra hehe ostatnio to chyba z 7 mi robil bo zle wyszlo Widzialam Dominike na fejsie Jaka zadowolona
Renata masakraaa ja jestem tego samego zdania co ty.. skoro wiedziala ze nie chce dziecka to od razu mogla zostawic w szpitalu.. przynajmniej dziecko znalazlaby kochajaca rodzine, takie malenstwo ma najwieksza szanse na rodzine..
A jakis czas temu glosno bylo tez o babce z moich okolic, z Grabkowa.. jakies 15km ode mnie, ktora urodzila blizniaki w domu i je chciala chyba spalic, a sama sie wykrwawila, a w domu zostaly jeszcze 6-letnie blizniaczki.. masakra..
Renata masakraaa ja jestem tego samego zdania co ty.. skoro wiedziala ze nie chce dziecka to od razu mogla zostawic w szpitalu.. przynajmniej dziecko znalazlaby kochajaca rodzine, takie malenstwo ma najwieksza szanse na rodzine..
A jakis czas temu glosno bylo tez o babce z moich okolic, z Grabkowa.. jakies 15km ode mnie, ktora urodzila blizniaki w domu i je chciala chyba spalic, a sama sie wykrwawila, a w domu zostaly jeszcze 6-letnie blizniaczki.. masakra..