reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tak tak jutro się ujawnie z brzuszkiem ... może wkońcu mnie najdzie i zrobie to zdjęcie;d

reklama
nisiula teraz nam zrob samego brzuszka ;)

Kasiek - sliczna masz królewne ;)

ja urodziłam w maju wiec nie miałam problemu z upałami całe szczescie ;p

ja w ciazy przytyłam ok 10kg i z porodem spadło ;-) Brzuszek piekny choc ostatnio cos sie na nim zbiera :-D:-Dmoze przytyje troche , pasowało by.

Ja spadam zaraz bo znowu bóle mnie łapią ;/

Nisiula zebys dotrawala do jutra :)

Ja urodzilam 15/10/12, lato bylo w pozadku bo w polowie sierpnia brzuch zaczal rosnac i siedzialam na wsi wiec sie moze tak tego nie odczuwalo :) We wrzesniu jak mnie upaly dopadly w Krk to umieralam...

Nisia jak bedziesz tak tylko ''odpoczywac'' to nigdy cie nie weźmie ;-)
23may idę , bo na dłuzszą mete to wykituje :p a co chcesz mi towarzyszyć ? ;)

milena pewnie ;) mnie w wakacje bolal lewy jajnik ale to przez nerke ;/ ale wspolczuje bolu ..

mała mi sie dzis do naga rozebrała. siedzimy w kuchni a ona bajke ogladala a nagle biegnie goluuutka hahah

nie no jak narazie nic nie czuje żeby mnie brało.... dotrwam dotrwam hehe... no jutro już mam plany co będe robiła.... mam zamiar prasować ubranka dla małej...;p bo mi została już końcóka wiec jutro troche ruchu bede miała...

reklama
23may moja póki co tylko skarpety :-) Daj spokój w nocy myślałam że umrę , ale dziecko urodzę tak bolało . Takie skurczę ...I też boli mnie lewy ...zależy jak patrzęć bo może prawy hahah

Do góry