reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

bedzie dobrze laski !

Milena, moze P. głupio odmówic ojcu albo cos w tym stylu, ale pogadaj z nim i powiedz ze przez to są tylko kłutnie ;/

reklama
dzieciaki śpią, ogarnęłam chatę i czekam aż K zadzwoni bo dzisiaj wyjątkowo muszę jechać po niego do pracy

Paulina a duży rozszczep miała ta dziewczynka?
Milena mogę zapytać ile P ma lat? Może nie dorósł jeszcze do bycia 'głową rodziny'. Chociaż nie od wieku to zależy...

milena musisz z nim poagadać niech na prawde wybierze albo kasa dla was albo niech spada do rodziców ja wiem że cieżko jest bo mój tez każdy grosz rodzicom by dał ale trzeba coś z tym robic.
asik ja mierze małego sama i ma 75cm
No dzisiaj A przychodzi znowu ogarnełam sie odwłosiłam wszędzie haha bo dawno nawet nóg nie goliłam. nie będe taka moze cos dostanie no jak zasłuży haha. Tylko nie liczcie tu na forum na kolejną ciężarną pilnuje sie. ;D:-D

asik24- to naprawde nie zależy od wieku mój P. ma obecnie niecałe 21 lat... i jest dla mnie dużym oparciem i świetnym ojcem, może nie zajmuje sie wiele małym ale potrafi poświęcić mu czas...bawić się z nim. Potrafi zarobić na rodzine, a nasze mieszkanie sam wyremątował. młodo został tatą 19 lat i 6 miesięcy ale to była nasza wspólna decyzja i teraz potrafi o nas zadbać

Happy- faktycznie to nie od wieku zależy. Znam chłopaka który został tatą nie mając nawet 18 lat i naprawdę się stara. Fajnie, że Wam się tak dobrze układa i masz oparcie w P. Między Wami nie ma chyba dużej różnicy wieku, co?

Asik 28-go stycznia skończył 22 lata
23may rozumiem nie umieć odmówić kasy na jedzenie . Ale nie odmówić flaszki ?

asik24- jakieś 20...dni :D , P. jest najbardziej denerwującym człowiekiem jakiego znam...oprócz mnie oczywiście :D
sprzeczamy sie codziennie...bo jak jest za dobrze to sie nudno robi:) później oczywiście sie godzimy:)
Najpiękniejsze jest to że gdy trzeba potrafimy poważnie rozmawiać, ale też wygłupiać sie jak dzieci :)

happy pozazdrościć narzeczonego :-)

Papitka miłej nocki .
edit. ok ide się położyć , bo Natka już pierwsza pobudkę na amciu miała ;O ..a ja siedze , i pewnie nie uśpie się dziś w ogóle . ;//

Ostatnia edycja:
reklama
Milena-Dzięki, nie narzekam :) czasem mnie naprawde wkurza...jak to facet ale wiem ze tylko na niego w życiu moge liczyć i staram się to doceniać

Do góry