reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina Jak widzą Nikole raz na dwa/trzy tygodnie to i tak ;-) Natka ma 5 miesięcy A teściów widziała 4 razy :-D:-D w tym dwa razy ja byłam z Natką u nich . A oni tylko w szpitalu na 15 min i na chrzcie ...bo nie mają potrzeby przychodzić do wnuczki , bo po co ? Dobrze że moja mamcia jest dobrą babcią :-)
Magda Uwielbiam GYROSA .. mniiaaaam ;D Oj Magda ucieka czas, ucieka ;P
Asik Cudowny dzieciak :tak::tak:

A my po krótkiej imprezce na roczku :tak: Natka z wrażenia poszła spać razem z solenizantem ;-) Jutro wrzucę fotkę :tak:

reklama
HAPPY- mały jak zmęczony to zaśnie dosłownie wszędzie i nic mu nie przeszkadza
MILENA- na pewno świetnie to wyglądała jaj tak spali sobie razem, czekam na fokę

Milena czekamy na zdj ;)
asik to zdj z cola jest super , mozecie rekalmowac coca cole haha ;D

a co do spania to moja róznie , niekiedy w łózeczku niekiedy na łózku ;)

happy denis rozrabiaka dobre :-D
asik jak słodko mój jutro 8 miesiecy i tylko plecy albo boczek i sam nie zasnie za chiny. Ile mały ma długości bo mi się sługi wydaje.
Kuba śpi juz od 20 bo w dzień mało spał. Nalałam mu mnustwo wody do wanienki i musiałam ręczniki porozkładać wszędzie bo powódź była. :-D Następnym razem fotke cykne. Siostra z chłopakiem zażyczyli sobie o godz 18 pieczone ziemniaczki z kotlecikiem masakra i robiłam i oczywiście zjadłam dopiero jak oni zjedli bo trzeba było z Kubulkiem posiedzieć. Idę sie Zaraz umyć bo padam. :tak:

tylko że mój Dennis spał z nami tylko kilka dni po urodzeniu później już nie bo co do tego mam swoje przekonania.
Milena-również czekam na fotke:)
mój Dennis dostał dziś od dziadków zabawki do kąpieli :) łódź, koło ratunkowe i 5 kubańczyków z których można też układać wieżę, to taki mały komplet ale fajny:) a kevin przyniósł mu lizaka:) Teraz mały zasnął gorączki już nie miał potem jak mu zbilam, mam nadzieję że noc będzie lepsza niż poprzednia

edit...
papieska...mój ma 82cm...jest dosyć wysoki:)

ale sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cała sie trzęsę wiec od razu przepraszam za bledy ale cieko mi kliknac guzik .
dzwonił owy teść P jest u nich ''po wypłacie dziś'' i teśc go nie puści ( bo pijany P ) i pyta co u nas . a ja mówie Natak nie grzeczna płacze ( skłamałam ) a on że mu przykro ale P zostaje u nich . a ja na to : niech ku**a zostaje co pięniążki ma to nagle syna macie . pijcie kur** dalej mam to w du*** . coś tam sepleniił powiedziłam ze nie bede słuchać alkholików i się rozłączyłam

Milena-bardzo ci współczuję, powinnas mieć od nich wsparcie a nie tylko się przez nich denerwować, dobrze zrobilas że się rozlaczylas...moim zdaniem powinna dobrze się zastanowić nad związkiem z P.

Milena wiem coś o tym co prawda tesciowa nie pijąca ale z moim A dobrze żyje jak A przed wypłatą a on posłuszny mamusi pomóc musi a ona ciągnie ile sie da. a mi powiedział ze kasy nie da zebym miała od tak bo powiedziałam żeby na moje konto przesyłał miesiecznie ok 400 zł zebym miała na na małego jak on w pracy a przecież nie wydam wszystkiego i bedzie zawsze coś odłożone a on że to facet trzyma kase i koniec a ja sie wkurzyłam powiedziałam zeby sie walił i poszłam do domu ale to było jakiś miesiąc temu a i tak kasy nie dotknęłam bo do sklepu jak idziemy po pampki czy mleko to on płaci.:wściekła/y: współczuje ci że nie masz wsparcia a P powinien sie ogarnąć bo wiem jak to jest.

reklama
Albo jeszcze dziś .

To ku**a jego ojciec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ino pieniążki P dostanie to ''synku kochany postaw flaszke'' ... ALkoholik zaje***y z jego ojca . już nie bede sie powstrzymywać , wszystko mu wygarnę . Napisałam mu eska , że on ma syna tylko po wypłacie , bo flaszke stawia , a mieszka u mojej mamy na garnku . ze chleje u nich a tu przychodzi matce rozje**ć samochód po pijaku . I z tego co wiem wyrzucił '';kochanego synka '' siostra P mi napisała . Bo po co tatusiowi synek który nie chcve juz pic

Papitka teściowa jest ok . ale teść ,,, no nie wiedziałam że ktoś taki może chodzić po świecie . a P idzie w jego ślady .

już mi lepiej , uspokoiłam się .. mam to gdzieś . niech robi co chce ..
Sorrka kochane za słownictwo , ale na prawdę telepałam się z nerwów jak nigdy .

Ostatnia edycja:
Do góry