reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magda-to ci się mała imprezka szykuje:)
ją zaraz po Kevina do szkoły idę może jęk mały się trochę przewietrzy to będzie mniej marudny

reklama
ja mature zdawałam w 2010 i od tego raoku jak na złośc matma była obowiązkowa, no i z matmy nie zdałam zabrakło mi 2 czy 3 punktów w tym roku mam poprawiać matme bo wczesniej nawet nie było jak

Dennis nadal marudny...teraz znowu śpi, czuje że noc będzie ciężka

edit...
IMG_0161.jpgIMG_0166.jpgIMG_0171.jpg istny Dennis rozrabiaka :-)

Ostatnia edycja:
Czesc lachony :)

U nas tez pelno takich "potrzebujących na chleb". I jak wiem ze bum zbiera na winiacza to nie daje.. a nawet opierniczyc moge. Jak mi ktoś mowi centralnie ze na piwo brakuje czy na cwiarteczke to ofkors jakąś złotowe rzuce. Klamstwa nie nawidze..
Nie raz mnie ktoś na bulke prosł, Mowilam ze kupić moge.. pare razy w odpowiedzi k..wa, p..dą i takimi innymi bylam nazwana. Chyba glod odszedł ;)

Cyganów klęczących w przychodniach, pod kosciolami, na dworcach nie trawie. oni to juz naprawde są nachalni.. a ja wtedy bardzo agresywna sie robie.i strasznie przeklinam. a to nie za kulturalne tak przy dzieciach np ;)

Anula wszystkiego najlepszego :) szczescia , milosci i zeby ci dziec dal sie w koncu wyspac :)

U mnie dzis na obiad bigos dla Ł.. a chlopcy frytki.

U nas też często można spotkać potrzebujących na 'chleb' ( w płynie chyba). Zawsze mówię, że kasy nie dam tylko kupić mogę to 'ładnymi' epitetami mnie obsypują.

Co do szkoły to ja po gimnazjum jestem( po roku technikum zrezygnowałam ze względu na chorobę Oliwii). Chcę oczywiście skończyć kierunek na którym byłam w trybie zaocznym ale do tej pory ciągle coś wypadało. Tak przekładam z roku na rok bo kasa potrzebna na co innego

Happy moja Oliwia też tak miała, że wysoka gorączka i brak innych objawów choroby. Po 2 dniach przeszło samo. Mam nadzieję, że u Was też tak się stanie. A Denis super chłopak:)

IMG_2628.jpgIMG_2641.jpgIMG_2640.jpg a w takich pozycjach ostatnio zasypia moje dziecię

Wampi spokoj teraz bedziecie miec :) mojej ŚP piesek tez byla wysterylizowana jak miala 6 lat
Asik nie wiem czy juz wczesniej pisalas a jesli ominelam to przepraszam, na co Oliwka jest chora?? Ja tez po gimnazjum, zaszlam w styczniu ostatniej klasy, do konca nikt o ciazy nie wiedzial :) A Damian cudnie usypia :) Moja ostatnio usnela na macie edukacyjnej, zostawilam ja doslownie na 2 sekundy przychodze a ta spi

asik24-świetny maluch, mój zasypia tylko w lozeczku i nie ma że boli, nigdzie indziej nie zgaśnie, czasem na spacerze w wózku albo w samochodzie ale to na10 min

Asik hehe dobre fociaki:D:D

Kurde nie nadaje sie juz na takie siedzenie z goscmi:p posiedzialam chwile, obsluzylam i musze polezec bo malej chyba nie wygodnie bylo bo sie strasznie wiercila a teraz cichutko siedzi;)
Pojadlam i spac bym poszla, no ale ogarnac trzeba bedzie.. wiec siedze..
Kurde kolejny weekend.. masakra jakas jak ten czas leci szybko.. wam tez tak czas ucieka??

Wampi a co kilka kęsów buły, łyk coli i dziecko zaspokojone;-)
Paulina Oliwia urodziła się z rozszczepem wargi i podniebienia:-( przeszła już dwie operacje, w lipcu będzie kolejna. Do tego ciągłe wizyty u logopedy, laryngologa,okulisty ortodonty bo wszystko ze sobą powiązane i kontrolować trzeba.
Happy do tej pory Damian też zasypiał tylko w łóżeczku a ostatnio bawi się, bawi i nagle zasypia nie wiadomo kiedy

reklama
Do góry