reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may Coś wymyśle :-) Kto przy porodzie był ??

Błagam pomozcie w wieku 19 lat wzielismy slub jestemy za granic wszystko jest super a on chce dziecko ja mam 23 lata on 25 i niewiem czy ja tez tego chce moze i ktoras z was byla w podobnej sytuacij??
A skąd my mamy wiedzieć czy ty chcesz dziecko ?? Ty musisz się zastanowić . WITAM .

aaaa Edit .
23may z P jest lepiej . - odpukać .

Ostatnia edycja:
reklama
Milena u mnie przy porodzie był Tylnicki, i położna ta taka blondynka w okularach ;) to P. mieszka z tb ?

rybka decyzja o dziecku to wasza sprawa , my tu raczej nie mozemy ci nic narzucic ;)

Milena on tak na to mowi hahahhaha :D fajnie ze z P. juz lepiej :) codziennie jest u Was czy mieszkacie razem?

Ogladam rozmowy w toku z matka Madzi z Sosnowca i nie moge patrzec na tego falszywca :wściekła/y::wściekła/y:

Papitka Ja bym chciała , ale teraz nie . Potem już będzie duża różnica wieku , odzwyczaję się od pieluch więc też zostanę przy Natalii tylko . Chyba że coś kiedyś mi się w głowie poprzewraca ; )) Mój P też taki ''cycek mamy'' ( wiadomo po kim Natka taki cycek ;P ) tylko że ona go woła tylko po wypłacie :wściekła/y:

Ale u nas wieje , aż gwizda brrr ;/ wyjde do sklepu to łeb mi porwie :-D:-D
Wiem coś o tym tez bym chciała ale nie chce zeby była różnica wieku duża wiec chyba zostane przy kubuńku.
Papitka masakra chcialabym spac a tu dupka nie moge.. dobrze ze moj to nie jest takim mamisynkiem bo bym chyba zwariowala.. a dlatego tak jest bo od malego jego rodzice na pol roku do Niemiec do pracy jezdzili i on albo byl z ciotka a pozniej z siostrami.

Nie no mój T to na USG wyczekiwał jak nie wiem co.. specjalnie wolne od pracy brał żeby jechać na USG. I tak fajnie to wygladalo jak tak stał wpatrzony w ekran i podziwial hehe;)
Jak w PL bylismy na tym 4D to tez stal i patrzyl i nawet chcial patrzec jak mi lekarka szyjke sprawdzala hehe:p a jak zobaczyl ten fotel to mine jego byla bezcenna hehe:p
Teraz to codziennie caluje brzuchola, rusza brzuchem jak mała sie nie rusza, przyklada twarz;)
Wiem ze po porodzie sie troche wszystko zmieni.. ale mam nadzieje ze mu sie nie znudzi tatusiowanie i nie bedzie wymyslal jakis dziwnych rzeczy bo wtedy pakowanko-samolot i Polska:p Wiem ze pracuje i czasem jest zmeczony, bo to oczywiste.. ale mam nadzieje ze nie bedzie tak zmeczony 7dni w tygodniu;)

Ja wlasnie jem drugi talerz zupki pomidorowej.. tak mialam ochote na nia ze az:p
Na zoladku to chyba mi winogron utknąl bo wczoraj go tyle wciagnelam hehe:p

U nas wiatr tez wieje okrutnie.. ze malo glowy nie urwie do tego swieci sloneczko;)
Też mam dzisiaj pomidorowa ;D A co do zachowania ojców to wszystko sie okazuje dopiero po wszystkim do puki nie ma kłopotu to jest cacy a potem wychodzi szydło z worka mówią ze pierwsze trzy miesiące to szkoła życia dla partnerów albo dadzą sobie radę razem albo bedziesz sama zajmowała sie dzidzią. mój A do tej pory nie zrobi kubulkowi jeść ani nie przewinie.:no:

U mnie też słonkoo ;)
Papitka Kopnij go w dupsko może się otrząśnie . :)
Oj ja powiem słowo on 10 z nim sie nie da ja po prostu mówie nie pasuje to spadaj nikt cię nie trzyma. I tyle ja prosić sie nie będę.:tak:

Błagam pomozcie w wieku 19 lat wzielismy slub jestemy za granic wszystko jest super a on chce dziecko ja mam 23 lata on 25 i niewiem czy ja tez tego chce moze i ktoras z was byla w podobnej sytuacij??
Dziewczyno to jest forum gdzie wszystkie z nas maja dziecko albo czekają na nie są dziewczyny które są mamami z przypadku a są takie które zaplanowały dzidize żadna z nas ci nie powie co masz robić to jest twoje życie i nikt nim nie poprowadzi tylko ty sama jeśli jesteś gotowa na wyzwania które tu opisujemy to prosze bardzo ale ty i wyłacznie tylko ty możesz podjać tą decyzje a jest to decyzja na całe życie.

Milena on tak na to mowi hahahhaha :D fajnie ze z P. juz lepiej :) codziennie jest u Was czy mieszkacie razem?

Ogladam rozmowy w toku z matka Madzi z Sosnowca i nie moge patrzec na tego falszywca :wściekła/y::wściekła/y:
Ja tego nie oglądam mogły wczesniej pomyśleć a nie teraz żale w telewizji uskuteczniają.:wściekła/y::angry:

Kubulek śpi. W swoim łóżeczku :szok: moze sie przekona do niego. Zrobiłam małe przemeblowanko w pokoju moze po prostu mu miejsce łóżeczka nie pasiło zobaczymy. nie to bedzie spał ze mną a łóżeczko wypad.

Papitka moja od tygodnia spi w swoim lozeczku. Moze to dlatego ze teraz ma tam kolorowo bo na scianie ma cala ekipe Kubusia Puchatka Zobacz załącznik 535683 Moj A. nigdy nie zmienil pampersa Nikoli. Ostatnio jak byl dostal zje*ke ze prawie wogole mi nie pomaga (tylko przez pierwsze pare dni dal mi sie wyspac) to stwierdzil ze on nie umie to mu powiedzialam ze wystarcza checi a wszystko gladko pojdzie. No i potem powiedzial ze wszystko moze przy niej zrobic ale pampersa nie zmieni. Moze wystarczy mu nawtykac w pomoze??

papitkaa-Mój P. na USG niro byl choć bardzo chciał:/ zechcieli go z pracy puścić bo dużo roboty było:/ ale jak w środę wieczorem pojechałem di szpitala to już go wpuścić nie chcieli mówili tylko że zadzwonią hak poród die zacznie...w czwartek już o 7 rano byl o 15 pojechał skończyć szykować pokój na nasz powrót o 17 zaczął się poród to już był:) i tak do 6 rano o 5:23 urodziłam. później pojechał do domu odesłać i został bo ją spałem caly dzień prawie i nie chciałam go widzieć :p a robotę o 7 rano przyjechał a o 15 nas wypisali. P. potrafi zająć się małym przewinień go o ile nie zrobi kupmy, potrafi zrobić kaszke i w jazdę wolne kopie małego i przygotowuje do snu

Aniula-prezenty fajne:) Dennis jezdzik już ma i go ubustwia. P wymyślił już prezent , drogi za 120 funtów ale fajny:)

rybkaaga-Jeśli nie jesteś pewną to się nie zgadzają!

milena, papitka-my doszliśmy do wniosku że chcemy 5 lat różnicy, mały akurat pójdzie do szkoły i będzie czas dla malenstwa

właśnie skończyłam sprzątać , mały śpi a jak się obudzi to muszę jechać do polskiego sklepu

Paulina kiedyś położyłam obok niego małego położyłam wszystko do przewiniecia i wyszłam z pokoju pojakimś czasie wróciłam a on anwet nie ruszył sie zeby go przewinać tylko machał pielucha nad nim bo kuba sie z tego śmiał.;/
Zobaczymy jak bedzie spanko. A szkoda mi wynieść łóżeczko bo mam zamontowaną pod nim szufladę i mam tam pościel na zmiane wszystkie koce małego i jest bardzo pojemna. ;D

happy my chyba w ciagu 5 lat sie nie zdecydujemy a później to ja nie chce. Tak w ogóle zeby coś było to trzeba coś robić a ja od kad zaszłam w ciazę w ogóle nie mam na to ochoty a jak już to maks 3 razy w miesiący i to bez zabezpieczenia oczywiście ani rusz i to w dodatku dokładnie wyliczone dni kiedy mozna a kiedy nie tak sie pilnuje że nie wiem. Ale najchetniej to bym w ogóle nic nie robiła. mój A wrócił z pracy przyszedł na noc poszedł sie wykąpać a ja myk do wyrka i szybko zasnełam zeby aby nic nie chciał. chyba hormony mi sie pokręciły.:baffled:

wywrotka z klockami fisher-price - Szukaj w Google
mój kubulek dostal na swięta taki prezent. :-D

Ostatnia edycja:
papitka-mi też libido spadło i ochoty nie mam albo mam bardzo rzadko ale kocham mojego P. i nieraz robię to dla niego bo wiem że on tego potrzebuje, ale nie chce żeby Dennis byl jedynakiem, sama nam 5 rodzeństwa, co prawda przyrodniego ale wszyscy duet kochamy i wspieramy no oprócz tych najmłodszych(7 i 5 lat) i chce żeby mały też mógł mieć to poczucie że jeśli kiedyś zabraknie rodziców to ma jeszcze rodzeństwo

reklama
Do góry