reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
O jeny ile tu wypowiedzi, chciałam przeczytać wątek, ale jak zobaczyłam ile tego jest to zrezygnowałam;/ Mam nadzieję, że uda mi się jakoś tu do Was wsiąknąć od teraz:)
Ja również jestem młodą przyszłą mamą. Mam 20 lat, zachodząc w ciążę miałam 19, ale powiem Wam, że w ogóle tego nie żałuję, jestem już niesamowicie zakochana w swoim maleństwie. A Wy jak miałyście?

Witaj patka8:-)
W którym tygodniu jestes?

Ja też nie załowałam nigdy ze mam mała, to nieprawda ze z dzieckiem nic sie nie osiagnie itp. Jak sie chce to mozna wszystko :)

Happy, fajnie ze chcecie miec wiecej dzieci ;) Ja jednak pozostane na jednym ;p

Patka to najmlodsza z nas nie bylas hehe :D ja bylam zakochan w malenstwie odkad zaczelam czuc kopniaki
Happy, Papitka ja tez czasem nie mam ochoty, a czasami mam taka ze mnie rozwala ale zazwyczaj wtedy jak mojego A. nie ma :-D

patka-ją zaszlam w ciążę też mając 19 lat, urodziłam w kwietniu a w listopadzie skończyłam 20 lat:) mój synek byl planowany więc początku oczekiwaliśmy wszystkiego co związane z ciążą i dzidzia :) a tK wogóle to witam i proponuje zrobić sobie suwaczek ciazowy będzie łatwiej cię zapamiętać

Jesli chodzi o przebieranie na Ł nie narzekam, gdy wrocilismy ze szpitala pierwszy raz zmienil pampersa, pamietam jak w 11 dobie zycia Bartkowi odpadl kikut, Ł sie porzerazil bo wtedy zmienial pampersa. Z karmieniem gorzej teraz tak samo ale Bartek to niejadek ciezko go nakarmic, z zabawa roznie jest ogolnie maly woli ze mna.
Paulina ja znowu panicznie balam sie ze bede miala CC, w ostatniej chwilu udalo mi sie samej urodzic bo juz chcieli ciac

Co do dziecka, mam 24 lat i nie planujemy, wiem ze to sie nie zmieni;-)

Czytam Was ale jakoś chęci na odpisywanie brak- nic mi się nie chce

Co do zajmowania się dzieciakami przez K to nie narzekam:-) jak jest w domu zrobi wszystko przy nich. Nieraz zostawał z Damianem na cały dzień bo jechałam z Oliwią na konsultację do lekarza do miasta oddalonego o 400km i radził sobie świetnie. Z resztą nabrał wprawy przy Oliwii

K był przy porodzie Oliwii. Po jej ur czy jak byłyśmy w szpitalu na 2 operacjach przyjeżdżał codziennie. Jak rodziłam Damiana nie chciałam by był przy porodzie ale nas odwiedzał.

Szczerze mówiąc zawsze miałam dużą ochotę na TE sprawy i po porodach nic się nie zmieniło;-)hehe

asik-ją też zawsze miałam dużą ochotę ale u mnie już w ciąży wszystko się zmieniło

Dennis zasypia, Kevin koloruje, Faceci grają na ps3 a ją znowu nie wiem co mam robić:/

Ostatnia edycja:
reklama
23may Jesteś pierwszą osobą która mi mówi że przy porodzie nie było Niemczyka :-D:-D

Paulina P mieszka z nami ;-) Też się ciesze zobaczymy jak dłuuugo ;)
Papitka uroki chłopów ( nie każdych oczywiście ) :-) Mój P chyba podobny typ ;P

Paulina Mój P przewija mała . i myją ją co 2gi dzień . tak się przyjęło i myję ją bez problemu :-)

Patka Witaj gratuluję ...Tu masz wskazówki jak zrobić suwaczek :https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/ . Lepiej wtedy skojarzyć osobę.

A co do ''tego'' w ciąży mi się chciało , a po porodzie już nie :-D:-D:-D Od 5msc zrobiliśmy to 2razy :-D

A ja zanurzam się w książkę trochę i do spania ...P mi uśpił mała , dumny tatuś ;D

Do góry