reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja porodu się obawiałam :-) ale nie że panicznie się bałam ...podchodziłam ze spokojem :-D Skurcze co 6 minut a ja na BB pisałam że zaczynam rodzić , po czym poszłam pod prysznic pod ciepłą wodę :-D A sam poród dobrze wspominam :-)

Papitka Ja bym chciała mieć 2jkę ...ale raczej się nie zdecyduje :-) Ja też mam rozstępy na cycolinkach :-D a brzuch mam już ładny . Skórs mi wisiała z początku ale po miesiącu było ok ;-)
23may w Olk rodziłaś ??

reklama
witam dziewczyny:)
Papieska-
Ją po zastrzykach anty źle sue czułam. Na poród nastawilam się pozytywnie ale było tragicznie
23may-pomysł z pościelą fajny
magda-ją tęsknię za czasami kiedy byłam w ciąży wszystko było łatwiejsze no i te słodkie kopniaki dzidzi
milena-ją też mam brzuch ładny :)

u nas zimno ale słoneczne, wiem bo j6z musiałam już wyjść z domu ale spokój bo Kevin już w szkole

Ostatnia edycja:
Hejo :) Nikola wszamala mleko z jedna miarka kleiku kukurydzianego. Troche sobie ze smoczkiem nie mogla poradzic bo dalam jej ten trojprzeplywowy ale i tak ustawilam zeby najmniej sie lalo. W tamtym co miala wczesniej 10 razy ssala poczym dopiero lyknela wiec to nie mialo sensu. Zjadla 170ml z czego jakies 20ml wylalo jej sie bokami haha :D słodko wygladala.

23may
moze ja tez w sobote zaproponuje to mojemu ?? Haha, musze zobaczyc jego mine :D:D u nas juz sniegu brak, slonce swiecie ale widze ze sie chmury zbieraja. I halny wieje :wściekła/y:
Papitka z Kubulkiem nadal dobrze?? Super ze z brzuszkiem juz w porzadku :) A tak sobie liczylam to miedzy hipp a bebiko jest tylko 6zl roznicy wiec tragedii nie ma :)
wampi porody mialas ekspresowe :) gdybym wiedziala ze tak szybko mi pojdzie zdecydowalabym sie na SN
Magda mi bezsenne noce zaczely sie trzy dni przed porodem.. Szłam spac przed 1 a wstawalam o 4:40 czasami o 5:20..
Milena, 23may gdzie rodzilyscie? Krk czy Olk?

Ja miałam moment w ciąży że chciałam CC , ale potem nastawiłam sie na SN i tak też było . Choć w trakcie porodu prosiłam lekarza o CC:-D:-D:-D:-D

W Olkuszu rodziłam

U mnie wieje jak nie wiem;// brr A muszę popołudniu wyjść do sklepu , zupełnie zapomniałam o prezencie , jutro syn siostry ma roczek

Magda tez tak miałam w ciąży że nicka nieprzespana a mi sie spać nie chce. Podobno to organizm sie przygotowuje do nieprzespanych nocek przy dziecku a raczej psychika sie tak nastawia automatycznie.
Milena też bym chciała ale chyba zostane młodą mamą przy jednym dziecku :-D
Niunio śpi a ja mam chwile dla sb zasnął w wózku. Bujałam bujałam położył sie buziaka pieluchą przykrył i zasnął. Mój A dzisiaj nocował u mnie ale o 9 mamusia zadzwoniła i poleciał no kurde no. Nie chce z nami to niech spada już mam dosyć.:wściekła/y:

Papitka Ja bym chciała , ale teraz nie . Potem już będzie duża różnica wieku , odzwyczaję się od pieluch więc też zostanę przy Natalii tylko . Chyba że coś kiedyś mi się w głowie poprzewraca ; )) Mój P też taki ''cycek mamy'' ( wiadomo po kim Natka taki cycek ;P ) tylko że ona go woła tylko po wypłacie :wściekła/y:

Ale u nas wieje , aż gwizda brrr ;/ wyjde do sklepu to łeb mi porwie :-D:-D

reklama
hahaha , wzieło mnie na wspomnienia :-D:-D:-D
P po wizycie jakoś w 20-22tyg ciąży i był na USG jak poznaliśmy płeć Natalii ...( a wtedy pierwszy raz był przy USG ) Wysłał mi linka WRZUTA - cool - tuz pod sercem ... I jeszcze jeden ale nie umiem odszukać tamtej piosenki . :-) Włączyłam słucham , a Natka mi teraz płaczę jak wyłączę bo chce słuchać i już .:-D:-D:-D

Ja wczoraj zrobiłam pierogi i zamroziłam , dziś będa na obiadek bo nie chce mi się nic innego robić .

Do góry